Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorumda belki tahminde bulunan arkadaslar olur :)Daha cok kucuk 16. Haftada belli oluyor genellikle
Canım bizim bebişin cinsiyetini öğrendik şimdi sıra senin bebişinin cinsiyetini öğrenmede ben pek anlamıyorum ama allah gönlüne göre versin ne diyimKizlar 11+4 teyim bugun dr gittim ama cinsiyet hakkinda bise demedi drum bide siz bakarmisiniz ?
Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)Canım bizim bebişin cinsiyetini öğrendik şimdi sıra senin bebişinin cinsiyetini öğrenmede ben pek anlamıyorum ama allah gönlüne göre versin ne diyim![]()
Ilk hamileliğim bir kızım olucak inş.Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)
Bana da kiz gibi geldi :))Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)
Allah hayirla kucagina almayi nasip etsin canimIlk hamileliğim bir kızım olucak inş.![]()
Gobek kordunu nasil oluyor canim onu duymadim ben :)Tamam bide ona bakariz artik ya lutfen su gobek kordonunu sor nasil duruyo diye valla bi tahmin yolu o da :) Gonlunden ne geciyosa insallah o olur :)