- 9 Temmuz 2021
- 55
- 36
- 38
- 33
- Konu Sahibi nurpolat27
Yaaaa çok teşekkür ediyorumTebrik ederimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa çok teşekkür ediyorumTebrik ederimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh
Hayırlı olsunn Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimKızlar size süprizim var pazartesi bekleyemeden kan testi yaptırdımm veee hamişimmm![]()
Amin Allah razı olsun Rabbim herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHayırlı olsunn Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim![]()
Darısı bana yaa bu ay çok umudum varKızlar size süprizim var pazartesi bekleyemeden kan testi yaptırdımm veee hamişimmm![]()
Amin amin hiç ümidini kesme Rabbim veriyor valla ben olmıcak heralde bizim bebeğimiz diyip ümidi kestiğim zaman oldu hiç aklımda yoktu yani 5 sene de gelen mucize hiç kafanıza takmayın olur yaniDarısı bana yaa bu ay çok umudum var![]()
Yooo takmıyorum Allah sağlıklı hayırlı versin gerisinin bir önemi yokAmin amin hiç ümidini kesme Rabbim veriyor valla ben olmıcak heralde bizim bebeğimiz diyip ümidi kestiğim zaman oldu hiç aklımda yoktu yani 5 sene de gelen mucize hiç kafanıza takmayın olur yaniBide insan hissediyor ya ben bu ay o kadar çok hissettimki ve yanılmadım çok şükür
![]()
Aynen öyle herşeyin başı sağlıklı ve hayırlı olması Rabbim sizede tüm isteyenlerede nasip etsinYooo takmıyorum Allah sağlıklı hayırlı versin gerisinin bir önemi yok
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar size süprizim var pazartesi bekleyemeden kan testi yaptırdımm veee hamişimmm![]()
Teşekkür ediyorumHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Amin Allah raZı olsunHayırlı olsun tekrar kan verip düzenli artışa bakın mutlaka.![]()
Güzel olur inşallah. Kese kalp atışı duyar bulantılara başlarsınAmin Allah raZı olsunbundan sonraki süreç nasıl olucak hiç bi fikrim yok ama sizi dinleyip düzenli artışa bakıcam çok teşekkür ediyorum
![]()
Ne zaman olucak bunlar daha beklemem gerekiyormu bunlr içinGüzel olur inşallah. Kese kalp atışı duyar bulantılara başlarsın![]()
Ne kadar güzel Allah sevincinizi daim etsin sağlıkla ilerlesin herşeyinizTeşekkür ediyorumAmin inşallah
Rabbim herkese versin o kadar sevindikki havalara uçtuk resmen
![]()
Teşekkür ederimNe kadar güzel Allah sevincinizi daim etsin sağlıkla ilerlesin herşeyiniz![]()
Gebelik topiklerine yaz canım. Orda dah iyi bilgi alırsın. Sorular bitmez. Ben simdi aralık annelerinde yazıyorum mesela.Ne zaman olucak bunlar daha beklemem gerekiyormu bunlr içinkusura bakmayın lütfen ilk gebeliğim olucak inşAllah hiç tecrübem yok napmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden soruyorum
ayrıca bulantılarım şimdiden başladı snki psikolojik değilse artık
![]()
Aynen öyle yapıyım ozaman benGebelik topiklerine yaz canım. Orda dah iyi bilgi alırsın. Sorular bitmez. Ben simdi aralık annelerinde yazıyorum mesela.
Bende pek göremedim açıkçası. Kam testi en garantisi hakkınızda hayırlısıKızlar öncelikle hepinize merhaba 5 senelik evliyim yani 5. Senemize girdik çocuk istedik olmadı gitmediğim doktor hastane kalmadı yumurtam çatlıyor fakat tutmuyor eşimi bi ikna edip doktora götüremedim o yüzden tedavi olamadık geçen ay çok tuhaf şeyler oldu reglim bitikten 3 yada 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi çok korkmuştum bu ay henüz regl olmadım benim regl düzenli olmuyor o yüzden ne zaman olurum bilmiyorum içime bi kurt düştü test yapmak istedim erken gebelik testi yaptım iki tanede normal test yaptım bi şeyler var mı gören var mı bi bakarmışsınızmavi olanı bugün yaptım diğerleri dünün ama ilk idrarımla yapamadım henüz