Kızlar bi bakarmısınız çok acil :(

Kızlar size süprizim var pazartesi bekleyemeden kan testi yaptırdımm veee hamişimmm 🙏☺️❤️

Eklentiler

• 6023AE54-80E8-4C3C-BE69-2CE7FB39075B.webp
    6023AE54-80E8-4C3C-BE69-2CE7FB39075B.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 79
Darısı bana yaa bu ay çok umudum var ❤️❤️
Amin amin hiç ümidini kesme Rabbim veriyor valla ben olmıcak heralde bizim bebeğimiz diyip ümidi kestiğim zaman oldu hiç aklımda yoktu yani 5 sene de gelen mucize hiç kafanıza takmayın olur yani ☺️ Bide insan hissediyor ya ben bu ay o kadar çok hissettimki ve yanılmadım çok şükür 🙏❤️

Canım insagramda bir gebenin günlüğü Ebru Ceylan sayfasını takibet ovulasyon takibi yap

Amin amin hiç ümidini kesme Rabbim veriyor valla ben olmıcak heralde bizim bebeğimiz diyip ümidi kestiğim zaman oldu hiç aklımda yoktu yani 5 sene de gelen mucize hiç kafanıza takmayın olur yani ☺️ Bide insan hissediyor ya ben bu ay o kadar çok hissettimki ve yanılmadım çok şükür 🙏❤️
Yooo takmıyorum Allah sağlıklı hayırlı versin gerisinin bir önemi yok

Güzel olur inşallah. Kese kalp atışı duyar bulantılara başlarsın 🤣🤣
Ne zaman olucak bunlar daha beklemem gerekiyormu bunlr için 🤔 kusura bakmayın lütfen ilk gebeliğim olucak inşAllah hiç tecrübem yok napmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden soruyorum ☺️🙏ayrıca bulantılarım şimdiden başladı snki psikolojik değilse artık 😅

Ne zaman olucak bunlar daha beklemem gerekiyormu bunlr için 🤔 kusura bakmayın lütfen ilk gebeliğim olucak inşAllah hiç tecrübem yok napmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden soruyorum ☺️🙏ayrıca bulantılarım şimdiden başladı snki psikolojik değilse artık 😅
Gebelik topiklerine yaz canım. Orda dah iyi bilgi alırsın. Sorular bitmez. Ben simdi aralık annelerinde yazıyorum mesela.

Kızlar öncelikle hepinize merhaba 5 senelik evliyim yani 5. Senemize girdik çocuk istedik olmadı gitmediğim doktor hastane kalmadı yumurtam çatlıyor fakat tutmuyor eşimi bi ikna edip doktora götüremedim o yüzden tedavi olamadık geçen ay çok tuhaf şeyler oldu reglim bitikten 3 yada 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi çok korkmuştum bu ay henüz regl olmadım benim regl düzenli olmuyor o yüzden ne zaman olurum bilmiyorum içime bi kurt düştü test yapmak istedim erken gebelik testi yaptım iki tanede normal test yaptım bi şeyler var mı gören var mı bi bakarmışsınız 😞mavi olanı bugün yaptım diğerleri dünün ama ilk idrarımla yapamadım henüz
Bende pek göremedim açıkçası. Kam testi en garantisi hakkınızda hayırlısı

Back
X