Merhaba kizlar bu alttaki resimdeki bayana ne yapilmis sizce burun ve dudak mesafesi nasil kisaltilmis olabilir ? Cozemedim bi turlu bi el atarmisiniz lutfen?
Üst dudağa dolgu yapılmış.üst dudagi ince olanlara yapılıyo bana yapılacaktı artık okadar sıkılmıştımki bu burun olayından.vazgeçtim.iyi hissettiğimde belki yaza yaptırırım
burun estetiğinden sonra burun ucu daha kalkık olacağı için üst dudakla alt dudak arası mesafe açılıp ağzın kapanmaması gibi bi durum ortaya çıkar mı acaba sanırım saçma bi soru oldu ama aklıma geldi şuan
Merhaba kizlar bu alttaki resimdeki bayana ne yapilmis sizce burun ve dudak mesafesi nasil kisaltilmis olabilir ? Cozemedim bi turlu bi el atarmisiniz lutfen?
Üst dudağına dolgu yaptırmış . Benim de üst dudağım yok denecek gibiydi, hatta iki taraf simetrik değildi. Bu yuzden dişlerim düzgün kapandığı halde alt çenem çıkık duruyordu. Dolgu yaptırdım. Bayağı farketti. Fotodaki kişi kadar düzgün değil. Hala biraz çıkıklık söz konusu. İlk seferinde çok göze batmasın diye doktora özellikle rica ettim az yaptı kimse anlamasın diye. Hakikaten anlamadılar , normal seviyeye geldi. Bundan sonraki seferinde daha fazla yaptıracağım. Fotodaki değişim süper, burun ve dudak çok doğal ve güzel olmuş. Hangi doktor yaptı acaba ? Bilsek çok iyi olacak.