• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakarmısınız

doga87

doğam canım kızım
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
476
6
96
Hatay
bugün dr bana fostimon adında bi ilaç verdi yumurta geliştirici aranızda aynı ilaçtan kullanan var mı acaba hiç duymadım ben bu ilacı

bende duymadım canım netten bak googledan yazar sanrım özlelkleri ben menegon kullanmıştım hayırlı olsun tedavin

doğa87 cim bende duymadım bu ilacın adını ama doktorun verdiyse aynı işlemi görüyordur........takılma bu konulara rahat ol canım sen dr na güven bence ...........bende pazar çatlama iğnesini vurucam hayırlısı artık kavuşalım bebişlerimize:emir_bebek:

canım inş. bu sefer olur.ilaca takılmadımda kimseden duymadım adını oyüzden sordum ilkinde gonal-f kullanmıştım bunda değiştirdi zaten dr çok güveniyorum

canım ben kullandım fostimonu 3.aşılamada tek dozluk bi iğne dr um puregondan daha hesaplı bir ilaç olduğunu ve aynı işi gördüğünü söyledi ama benim yüzümde açık renkte lekeler oluştu inş sende işe yarar herkeste etkisi farklıdır heralde kolay gelsin sana...

sağol canım ilgin için .şimdilik iyi gidiyor yumurtaların büyümesi leke felanda yok ama bugün acayip kasıkta sancım var biraz çabuk büyüyolar galiba

Back
X