Kızlar bi bakarmısınız ?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Amniyon sıvısı fazla olanlarda düşük riski varmıdır?
İlişkiye girmek sakıncalımıdır?

Son düzenleme:
canım ne kadarlık hamilesin bi problem olsa doktorun sölerdi heralde gerçi ben de 39 haftaya geldim nerdeyse ama doktorum hiç birşey sölemedi bile ilişkiyle ilgili gerçi 28.haftadan beri kendiliğimizden bıraktık zaten eşimle ama

Canım ben 20+1 haftalık hamileyim.
Bende amniyon sıvısı fazla erken doğum tehdidi olabilir bu dedi doktorum.
Doktoruma sordum ilişki konusunu o da sık yapılmasını önermiyorum dedi ama benim içim rahat etmedi sizlerden birileri benimle aynı durumdaysa diye sormak danışmak istedim canım.
Çok risklimi diye.
Bir de tetanoz aşısı varmış onu sen vuruldun mu?Ben ne zaman vurdurmalıyım.Doktorum hiç bahsetmedi aşıdan felan tesadüfen forumda denk geldi.

valla banada sölemedi hiç doktorum tetanoz aşısı olmadım ben normalde ayrıntılı ultrasonun olduğu haftada yaptırılıyormuş arkadaşlarımın doktorları sölemişti benimki sölemedi. bide madem riskin var eşinle konuşup ilişkiden uzak durun canım bize doktor bişi sölemediği halde bıraktık zaten 28 e kadar haftada 2 ye bazen ayda 1 e düşürmüştük.zaten 28den sonra koca karınla olmuyo ve açıkcası hani eskisi gibide olmuyor bişi anlamıyosun yani

Anlıyorum...Ayrıntılı ultrasona 8 aralıkta giricem inşallah randevumu aldım.
İnşallah bu sıvı fazlalığıda olumsuz birşeye delalet değildir :(
En çok korktuğum şeylerden biri de düşük yapmak çevremde birkaç arkadaşım yaşadı ondan beri çok korkuyorum.
Gerçi 5.ayımdayım bu ayda düşük olurmu bilmiyorum ama...

ayrıntılı ultrasonda herşeye bakılıyor canım bütün organlarına suyuna vs. 15-20 dk sürüyor inşallah bi problem çıkmaz benim arkdaşımda ağustosta doğum yaptı onunda suyu fazlaydı ama bi problem çıkmadı normal doğumla aldı bebişini kucağına şimdi 3,5 aylık maşallah. hatta suyu fazla olduğu için kilosu fazla çıkıyodu doktoru diyetisyene göndermekten falan bahsediyodu arkadaşımı ama gerek kalmadı çok şükür bitti hamileliği

Ay canım buna çok sevindim.Bu örnek bana iyi oldu gerçekten.
Doktorlar en kötüsünden bahsediyorlar hep insanın canını sıkıyorlar.Olumlu birşey yok hep olumsuz.Suyu fazla olunca bebeğin organlarından birinde problem yada annede şeker hastalığı felan olurmuş allah korusun.İnşallah temiz çıkar haftaya kadar beklicez işte :(
Biran önce girsem de bitse iyi sonuçlarla dönsem evime keşke..

inşallah canım hayırlsıyla alırız bebişleri kucağımıza bende gün sayıyorum bide sona yaklaşınca daha farklı sorunlar ağrılar çıkıyo o yüzden kendini hiç hırpalama allahın izniyle bi problem çıkmaz inşallah

Evet canım dediğin gibi az evvel diğer konuda okudum ya senin 10 günün kalmış ne güzel ya ..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
Kaç kilo bebeğin.İlk bebek mi senin de?

efet canım benimde ilk bebişim en son geçen cuma gittik doktora 3,455 gr dedi doktor daha fazla kilo almasa iyi olur dedi normal doğum istediğim için ben bakalım bu cumartesi tekrar kontrolümüz haftaya cumartesi 40 haftam doluyo artık hayırlısıyla gelsin istiyoruz eşimle herşeyi hazır bekliyoruz bu hafta doktor alttan muayene edicek çatım uygun mu diye hemde

valla banada sölemedi hiç doktorum tetanoz aşısı olmadım ben normalde ayrıntılı ultrasonun olduğu haftada yaptırılıyormuş arkadaşlarımın doktorları sölemişti benimki sölemedi. bide madem riskin var eşinle konuşup ilişkiden uzak durun canım bize doktor bişi sölemediği halde bıraktık zaten 28 e kadar haftada 2 ye bazen ayda 1 e düşürmüştük.zaten 28den sonra koca karınla olmuyo ve açıkcası hani eskisi gibide olmuyor bişi anlamıyosun yani

almıracım tetanozu olmadınmı sonra ? doktorum bana da soylmemıstı

Back
X