kizlar bi bakarmisiniz

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar 6 günlük bebeğim var sarilik dedi dün doktor 12.3 cikti degeri bgn tekrar kontrole gittik yine kan aldilar sonuç 1saat sonra çıkacak . Yeni doganlarda olur biliyorum ama korkuyorum bise olur diye bebeginde olup geciren varmi bol bol emziriyorum uyurken bile kasikla veriyorum baska ne yapim lütfen yardim

Oncelikle allah bagislasin.Korkma her yenidoganda oluyor,endiselenicek birsey yok.emzir bolca,kontrollerini de sk sık yaptir.

hayırlı olsun, geçmiş olsun.
hiiiiiç korkma, değer o kadar da yüksek değil.
bebiklerin çoğu geçiriyor
biz 4.günde 17 ile hastaneye yattık, 1 gece mor ışık sonrası 13 ile çıktık hastaneden.
emzir yeter, içini sıkma...

bizimde 5 günlükken 11.75ti bende korktum doktor 18 kadar yolu var dedi 10 gün sonra 7ye düştü gözlerinde hafif sarılık vardı ama pimpirikli olma dedim kendime şimdi 3 aylık olmak üzere sarılık falan kalmadı tabiki tedbirli ol ama çokta sakinip nazar değirme

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

geçmiş olsun..
korkma bol bol emzirmeye devam et..
benim oğlumda sarılık olmuştu..
şimdi canavar gibi sıpa...

Son düzenleme:
Bugunki sarilik derecesi 11.3 cikti doktor bi derece dusmus sorun yok dedi gobegi düşünce getr dedi. Emziriyorum gunese tutuyorum baska ne yapsamki. Valla cok korkuyorum bise olacak diye dusunurken bile icim acıyor. Allahim tum bebekleri bagislasin benim evladimida inşallah

Korkma geciyo. Benim kizim da sarilikti, tam hatırlamıyorum ne kadar surede gectigini ama gecti. Arkadaslarin dedigi gibi bol bol emzir.

Benimkide sarilik oldu.. bende bol bol emzirdim doktor aralarda mamada verebilirsin dedi ama vermedim. Elektrikli sut pompasi aldim. Emdikten sonra kalan sutu sagiyordum. Biborana alismasin diye uyurken veriyodum. Uykuda pek anlamiyolar cunku. Kontrolde doktor sasirdi. Bu cocugu nasil bole toparladin diye :)

benim yeğenimde aynı sorunla doğdu...bi süre tedavi gördü gözlerine bant taktılar ışık verdiler...bol bol anne sütü alması gerekiyor dedi doktorlar....kalıcı bir durum değil canım korkma..yeni doğan bebeklerde oluyor...bi süre hastanede kalmanız gerekebilir...
bu arada Rabbim bağışlasın....bahtı güzel olsun

Bende aynisiji yapayim uykudayken sagip verim kasikla veriyordum ama sagmaj daha mantıklı saol canim dün den bugune 30gram almis iyimi

Bende aynisiji yapayim uykudayken sagip verim kasikla veriyordum ama sagmaj daha mantıklı saol canim dün den bugune 30gram almis iyimi

Bence iyi akmis. Bak boyle kucuk bebeklerin cenesi kuvvetli olmadigindan sutu tam cekemez o yuzden tam doymaz. Sen benim dedigim gibi yap. Anne sutunun zarari yok. Sagdikca ver suan sari sut geliyordur o onun icin cok faydali ilerde kanseri bile onler. Buzdolabinda sakliyodum ben. Ayni gun kullancaksam bi biborana koyup bekletiyodum uyurken veriyodum anne sutunu topac gibi oldu kimse premature olduguna inanmiyordu. Yalniz sutunu surekli sag sen sagdikca sutun cogalcak bide gunde 4 litreye yakin sut icki sutun bebegine yetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…