Kızlar bi bakarmısınız

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar merhaba
9 aylık evliyim çocugumuz olmadı henüz, doktora gittik eşimle onun her şeyi normal çıktı, banada ilk önce ultrasonla baktılar temiz kist falan yok dedi dr, sonrasında progestrn hormonu için kan alındı onun sonucu henüz çıkmadı, bide adetin ikinci günü gel dedi dr cumaya geliyor, ikinci günde neye bakyrlar kızlar bilginiz varmı? Bir de bu testlerde temiz çıkarsa sırada ne var? Klomen diye bi ilaç gördüm nette, bu testten sonra omu veriliyor? Bilginiz varsa beni aydınlatırmısınız kafama çok takıyorum

Canim oncelikle 9 ay normal kafaya takilacak bir sure degil. Testlerin normal cikarsa buyuk ihtimalle yumurta takibi yapicak doktorun. Gun gun iliski onericek ve yumurtani buyumesini catlamasini vs. Kontrol edicek. hemen ilaca baslatmaz diye dusunuyorum

Normalde en az bir sene de olmazsa dr gitmek gerekir . Neyse siz gitmişsiniz . Adetim ikinci günü gel dediyse hormonlarına bakacak . Kadınlarda bi hırmon var adını bilemedim şimdi o hormonlar erkeklik hormonuna yakınsa hamile kalmak zorlaşıyor . Bende yaptırmıştım. Muhtemelen o hormonuna bakacak . Bunu araştır netten daha iyi anlarsın . Ben arastırmıştım .

Back
X