• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakarmısınızzzzz???????

sevim_li

oğlum+kocam=benn
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
1.978
8
116
39
İstanbul
bişey sorucam aslında açılmış konular var baktım ama bişey anladığımda söylenemez ben 2 tüp bebek denemesi yaptım ilki düşükle sonuçlandı ikincisi tutmadı ve doktorum histeroskopi yapalım dedi doktorum yücel bey brüksel tüp bebek negatif sonuç aldıktan sonra sürekli tlf görüşüyorduk hiç aklıma gelmedi histeroskopi fiyatını sormak sizden ricam histeroskopi yapan arkadaşlar nekadar ücret verdiniz brükselde yapanlardan ayırıca ricamm lütfen yardımcı olun

merhaba canım ben 2 ay önce yaptırdım ve sadece tanı amaçlı idi aynı gün perde olduğu söylendi ve tekrar histeroskopi yapıp perdeyi almaları gerektiği söylendi ertesi günüde perdeyi aldırdım toplam 2000tl verdim

merhaba canım ben 2 ay önce yaptırdım ve sadece tanı amaçlı idi aynı gün perde olduğu söylendi ve tekrar histeroskopi yapıp perdeyi almaları gerektiği söylendi ertesi günüde perdeyi aldırdım toplam 2000tl verdim

kime yaptırdın canım bu arada cevabın için teşekkürler

medical park b.evlerde yaptırdım canım aslında tüp bebek için gitmiştim histeroskopi yapalım dediler benmde 1 kürtajım oldu 1 sene önce ve şimdi 2 aydır da rahimin kendini toparlamasını bekliyorum her ay kontrole gidiyorum fakat dr um beni bu ayda bekle bakalım birazdaha toparlansın diyor bakalım kısmetse şimdi reglimi bekliyorum tekrar 15 gün sonra gideceğim bu sefer inş.. başlarız.
hakımızda hayırlısı olsun canım

inş canım bende cumartesi gidicem doktoruma bakalım neler söyleyecek benim dondurulmuşlarım var çok şükür histeroskopiden 2 ay sonra transfer edilecek bide 3. deneme olacağı için 2tane transfer olucak inşllah hepimiz emeğimizin karşılığını er yada geç alırız başımıza gelen herşeye sadece canımızdan kanımızdan bi parçamız olsun diye katlanıyoruz dahada varsa baş göz üstüne yapacak bişey yok yeterki gelsinler bir anönce

sevimli canım sana 1 tane mi embryo transfer edilmişti..anladığım kadarıyla tutmamış bebeğin geçmiş olsun...inşş dondurulmuşlarla evladına kavuşursun..bu arada kaç tane dondurulmuş embryon var canım???

sevimli canım sana 1 tane mi embryo transfer edilmişti..anladığım kadarıyla tutmamış bebeğin geçmiş olsun...inşş dondurulmuşlarla evladına kavuşursun..bu arada kaç tane dondurulmuş embryon var canım???

saol canım tutmadı malesef tek embriyoydu 5. gün kısmet değilmiş 3 tane embriyom var bu sefer 2 tane transfer edicekler ama önce histeroskopi olucakmışım bakalım ne olucak hakkımızda hayırlısı olsun

sevimli yücel hocada histereskopi 2500-3500 arası, eğer sadece tanısal olursa 2500, işlem yapılırsa 3500 e kadar çıkıyor.

ben anestezili 600 tl verdim , islem yapilmadi,temiz cikti , ilk tup denememdi maalesef kimyasal gebelik oldum , basarilar

Back
X