- 22 Mart 2017
- 245
- 65
- 13
- Konu Sahibi Minik ellerim
Kızlar bi bakın adet gecikmesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of canım aklımdan cıkmyo biran önce olsun istyrum çok üzülüyürumKendini gerersen gecikirsin
Bahar'da 3-5 gün gecikme de olağan zaten
Düzenli ilişkiye keyif için devam sürekli Bebek düşünme aklından bu fikri çıkar
Sağlıkla kucağına al
Ümitlenmştm ama değilmiştiHa bebek bekliyorsan hayirli olsun canim![]()
Amin canım acaba bebek için neler yaptın anlatablrmsn yanlış yada eksik bişey mi yapyrumkiInan bana kafana takmadigin anda oluyo ben cocuk istedigim ilk ayda hamile kalmistim tabi bos gebelik oldu sonra 4 ay denedik olmadi bu dort ayda cok kafama takmistim 5. Ayda ole beklenti icine girmedim hatta kasiklarimda agri vardi adet olcam diye agri kesici icmistim meger hamileymisim simdi oglum 9 aylikallahim tez zamanda sanada anneligi nasip etsin insallahhhhhh
![]()
Inan bana kafana takmadigin anda oluyo /QUOTE]
+1 buna çok katılıyorum bende hem sorunlarım vardı olmayacak gibiydi hem de çok istiyordum biraz denedik 3-4 ay olmadı. FHS hormonum biraz yüksekti. Sonra da boş verdik erken olduğunu düşündük yaşımız da genç tedavisi olmayan bir derdim de yok bir gün olur dedik. Ama sorunlarımdan dolayı da rahat davrandık korunmadık bir baktım ki hamileyim...Kafana takmadığın an hastalıklar bile iyileşebiliyor bence ya. Belki o dönemde kullandığım beslenme destekler fayda etmiş olabilir ona bağlıyorum biraz da. Ama rahat olunca düzeliyor bence. Konu sahibi inşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder en kısa zamanda.
![]()
Canım ediyorum insallah Rabbim verirCanım bide cok dua etmistim ama kabul olacagina inanarak et
canım beklentiye girince psikolojik olarak oluyor genelde ama bi kadın doğuma görünmende de fada var tabi aynısı benim başıma gelmişti.bu ay o kadar adet olmaya odakladım ki kendimi çift çizgi çıkan test e bile inanamadım.hemen kan tahlili yaptırdım çok şükür öyle inandım sende kendini çok şartlama ama önlemini al..o geleceği vARsa geliyor zaten :))Kızlar 4 aydır düzenli denyruz yani adetten sonra 8, 9 ,10 kere ilişki olmş olyo 27 günlük zaman içinde. İlk ay beklenen günde ikinci ay 4 gün gecktm.üçüncü ay beklenen günde .dödr üncü ay yani bu ay 3 gün gecktm bu ne şimdi kızlar ümitlenyrum ama hüsran hüsran![]()
bi fikir verin lütfen
Çok zor muş cnm yacanım beklentiye girince psikolojik olarak oluyor genelde ama bi kadın doğuma görünmende de fada var tabi aynısı benim başıma gelmişti.bu ay o kadar adet olmaya odakladım ki kendimi çift çizgi çıkan test e bile inanamadım.hemen kan tahlili yaptırdım çok şükür öyle inandım sende kendini çok şartlama ama önlemini al..o geleceği vARsa geliyor zaten :))