Kızlar bi bakın acilllll adet gecikmesi

Kızlar 4 aydır düzenli denyruz yani adetten sonra 8, 9 ,10 kere ilişki olmş olyo 27 günlük zaman içinde. İlk ay beklenen günde ikinci ay 4 gün gecktm.üçüncü ay beklenen günde .dödr üncü ay yani bu ay 3 gün gecktm bu ne şimdi kızlar ümitlenyrum ama hüsran hüsran :( :( bi fikir verin lütfen

Benim bu ay bir hafta gecikmisti.. Mevsimler beni etkiliyor.

Kendini gerersen gecikirsin

Bahar'da 3-5 gün gecikme de olağan zaten

Düzenli ilişkiye keyif için devam sürekli Bebek düşünme aklından bu fikri çıkar

Sağlıkla kucağına al

Canım bende hiç böyle olmazdı hiç günüm geçmezdi hatta öğlen vaktinde olurum ama bu iki geckme beni üzdü hayal kırıklığı olunca

Inan bana kafana takmadigin anda oluyo ben cocuk istedigim ilk ayda hamile kalmistim tabi bos gebelik oldu sonra 4 ay denedik olmadi bu dort ayda cok kafama takmistim 5. Ayda ole beklenti icine girmedim hatta kasiklarimda agri vardi adet olcam diye agri kesici icmistim meger hamileymisim simdi oglum 9 aylik :anne: allahim tez zamanda sanada anneligi nasip etsin insallahhhhhh:emir_bebek:

Bu ay neredeyse 15-20 gün gecikmem oldu.
Ben de hafiften umitleniyordum ki bugün adet oldum... Umarım sizinki gebeliktir

Inan bana kafana takmadigin anda oluyo ben cocuk istedigim ilk ayda hamile kalmistim tabi bos gebelik oldu sonra 4 ay denedik olmadi bu dort ayda cok kafama takmistim 5. Ayda ole beklenti icine girmedim hatta kasiklarimda agri vardi adet olcam diye agri kesici icmistim meger hamileymisim simdi oglum 9 aylik :anne: allahim tez zamanda sanada anneligi nasip etsin insallahhhhhh:emir_bebek:
Amin canım acaba bebek için neler yaptın anlatablrmsn yanlış yada eksik bişey mi yapyrumki

Inan bana kafana takmadigin anda oluyo /QUOTE]

+1 buna çok katılıyorum bende hem sorunlarım vardı olmayacak gibiydi hem de çok istiyordum biraz denedik 3-4 ay olmadı. FHS hormonum biraz yüksekti. Sonra da boş verdik erken olduğunu düşündük yaşımız da genç tedavisi olmayan bir derdim de yok bir gün olur dedik. Ama sorunlarımdan dolayı da rahat davrandık korunmadık bir baktım ki hamileyim... :anneadayı::anne::emir_bebek:Kafana takmadığın an hastalıklar bile iyileşebiliyor bence ya. Belki o dönemde kullandığım beslenme destekler fayda etmiş olabilir ona bağlıyorum biraz da. Ama rahat olunca düzeliyor bence. Konu sahibi inşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder en kısa zamanda. :KK200:

Ayaklarimi havaya kaldirarak beklemistim bi de yarim saat falan yataktan kalkmamistim :KK76::sampiyon:

Kızlar 4 aydır düzenli denyruz yani adetten sonra 8, 9 ,10 kere ilişki olmş olyo 27 günlük zaman içinde. İlk ay beklenen günde ikinci ay 4 gün gecktm.üçüncü ay beklenen günde .dödr üncü ay yani bu ay 3 gün gecktm bu ne şimdi kızlar ümitlenyrum ama hüsran hüsran :KK43: :KK43: bi fikir verin lütfen
canım beklentiye girince psikolojik olarak oluyor genelde ama bi kadın doğuma görünmende de fada var tabi aynısı benim başıma gelmişti.bu ay o kadar adet olmaya odakladım ki kendimi çift çizgi çıkan test e bile inanamadım.hemen kan tahlili yaptırdım çok şükür öyle inandım sende kendini çok şartlama ama önlemini al..o geleceği vARsa geliyor zaten :))

canım beklentiye girince psikolojik olarak oluyor genelde ama bi kadın doğuma görünmende de fada var tabi aynısı benim başıma gelmişti.bu ay o kadar adet olmaya odakladım ki kendimi çift çizgi çıkan test e bile inanamadım.hemen kan tahlili yaptırdım çok şükür öyle inandım sende kendini çok şartlama ama önlemini al..o geleceği vARsa geliyor zaten :))
Çok zor muş cnm ya:( ümitlenmştm ama hüsran oldu.
Sen neler ypmştn

ben 13 aylık evliyken doktora gittim canım 13 ay korunmasız olmadı çünkü..sonra hormonlara bakıldı.tiroidim 5.12ydi gebelik için yüksek bi değermiş. yani engellemese bile zorlaştırıyormuş.sonra 2 ay ilaç içtim tiroid ilacı.bu arada kadın doğumcu eğer bu ay olmazsa tiroid düştüğü takdirde tedaviye başlıca dedi.çok şükür bu ay hamile kaldım rabbim nasip etti.bol dua et canım bi istiyoruz ama birde Allaın istediği uygun gördüğü bir zaman var..hayırlısıyla rabbim sağ salim en kısa zamanda nasip etsin tüm anne adaylarına

Back
X