- Konu Sahibi sosyalbilimci
İnşallah canım inşallah amiin...Ayyy sağol kuzum benim çok teşekkür ederimm inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah amiin...Ayyy sağol kuzum benim çok teşekkür ederimm inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi![]()
Onu ben de gördüm sankiJa arkadaşlarMelindanaz in attigi ultrason resminde ben bir adam yüzü göruyorum biyikli felan acaba sizde göruyonuzmu ?
Evet sanırım erken diye gözükmedi ama kalp için gittiğimde karından gözükür dimi
Ne zaman yavruyu gordunuz :) ben de meraklar icindeyimCanim ozaman muhtemelen karindan gözükür benim ilk randevum ve ikinci randevum arasinda 10 gün vardi.
Ilkinde kese boştu 10 gün sonrada görduk ve duyduk.
Herşeyin hayirlisi...
Kızlarrrr ablamın günü 6 gün geçmiş bu sabah test yaptık böyle silik çizgi çıktı yok diyorlar ama bence var sizce var mı :)Ne zaman yavruyu gordunuz :) ben de meraklar icindeyim
Eki Görüntüle 2101242
Kızlarrrr ablamın günü 6 gün geçmiş bu sabah test yaptık böyle silik çizgi çıktı yok diyorlar ama bence var sizce var mı :)
Canim duydum kalp atışlarını çok şükür Rabbim herkese nasip etsin :)Canim herkesin belirtisi olmali degil sendede başlar daha erken.
Bizide haberdar et insallah güzel şeyler görüp duyarsin :)
Canımm hayırlısı olsunn var gibi sanki bence bi test daha yapın sonra da kan versin ablan
Ayyy çok heyecanlı canım ya Allahım bize de nasip etsin nasıl bi duygu anlatsana :)Canim duydum kalp atışlarını çok şükür Rabbim herkese nasip etsin :)
Var bence :)Eki Görüntüle 2101242
Kızlarrrr ablamın günü 6 gün geçmiş bu sabah test yaptık böyle silik çizgi çıktı yok diyorlar ama bence var sizce var mı :)
Harika bir duygu canim basta bir inanamadim çünkü devlete gittim göremedi bebeği biz de özele gittik orada hemen bebeği gördü :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu hemen videoya aldık . darısı tüm bekleyenlereAyyy çok heyecanlı canım ya Allahım bize de nasip etsin nasıl bi duygu anlatsana :)
Ayyy maşallah kuzum ya ne güzel bir duygu ben de aglarım heraldeHarika bir duygu canim basta bir inanamadim çünkü devlete gittim göremedi bebeği biz de özele gittik orada hemen bebeği gördü :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu hemen videoya aldık . darısı tüm bekleyenlere
Teşekkür ederim canımAy canım maşallah bebiş görünüyor
İnsallah canim iyi haberlerini bekliyorumAyyy maşallah kuzum ya ne güzel bir duygu ben de aglarım heraldehadi darısı bana haftaya :)
Gozukuyor canim hadi hayirli olsun gozun aydin insallah kalp atislarinida duyarsinKızlar gebeliğim sanırım 4.haftayı geçti son adet tarihime göre öyle oluyo(19aralık) , doktoruma sormayı unuttum heyecandan
Neyse çok şükür keseyi gördük size de fotosunu atıyorum bebeğim gözüküyor mu sizce?
İnşallah canm çok teşekkür ederimGozukuyor canim hadi hayirli olsun gozun aydin insallah kalp atislarinida duyarsin![]()
Var canim ama benm vajinal yoldan bakildi cunku hafif lekelenmem vardi. Burda 6+1 gunluktuk aslinda ama 2 gun onde gidiyoruz 6+3 uz . Kalp atisini da cok kisa dinletti doktorumİnşallah canm çok teşekkür ederim
Senin de hayırlı olsun Rabbim saglıklıca kucagımıza almamızı nasip etsin
Seninkinin resmi var mı
Ayyy çok tatlı maşallah büyümüşş :) hadi hayırlı olsun canımm darısı kalp atısında bana inşallah:) evet sanırım 5 haftalık oluyorum ama paZartesinden itibaren 6 haftalık değil mi??Var canim ama benm vajinal yoldan bakildi cunku hafif lekelenmem vardi. Burda 6+1 gunluktuk aslinda ama 2 gun onde gidiyoruz 6+3 uz . Kalp atisini da cok kisa dinletti doktorumEki Görüntüle 2101604