Kızlar bi bakın bakalım :)

246ACDE4-5A1B-41A6-A2D9-7FAF2B895E00.webp
Ne zaman yavruyu gordunuz :) ben de meraklar icindeyim
Kızlarrrr ablamın günü 6 gün geçmiş bu sabah test yaptık böyle silik çizgi çıktı yok diyorlar ama bence var sizce var mı :)

Ayyy çok heyecanlı canım ya Allahım bize de nasip etsin nasıl bi duygu anlatsana :)
Harika bir duygu canim basta bir inanamadim çünkü devlete gittim göremedi bebeği biz de özele gittik orada hemen bebeği gördü :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu hemen videoya aldık . darısı tüm bekleyenlere

Harika bir duygu canim basta bir inanamadim çünkü devlete gittim göremedi bebeği biz de özele gittik orada hemen bebeği gördü :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu hemen videoya aldık . darısı tüm bekleyenlere
Ayyy maşallah kuzum ya ne güzel bir duygu ben de aglarım heralde ;) hadi darısı bana haftaya :)

Kızlar gebeliğim sanırım 4.haftayı geçti son adet tarihime göre öyle oluyo(19aralık) , doktoruma sormayı unuttum heyecandan :KK53::olamaz:
Neyse çok şükür keseyi gördük size de fotosunu atıyorum bebeğim gözüküyor mu sizce?
Gozukuyor canim hadi hayirli olsun gozun aydin insallah kalp atislarinida duyarsin :KK200:

İnşallah canm çok teşekkür ederim:KK66:
Senin de hayırlı olsun Rabbim saglıklıca kucagımıza almamızı nasip etsin
Seninkinin resmi var mı
Var canim ama benm vajinal yoldan bakildi cunku hafif lekelenmem vardi. Burda 6+1 gunluktuk aslinda ama 2 gun onde gidiyoruz 6+3 uz . Kalp atisini da cok kisa dinletti doktorum
20180111_181137.webp

Var canim ama benm vajinal yoldan bakildi cunku hafif lekelenmem vardi. Burda 6+1 gunluktuk aslinda ama 2 gun onde gidiyoruz 6+3 uz . Kalp atisini da cok kisa dinletti doktorumEki Görüntüle 2101604
Ayyy çok tatlı maşallah büyümüşş :) hadi hayırlı olsun canımm darısı kalp atısında bana inşallah:) evet sanırım 5 haftalık oluyorum ama paZartesinden itibaren 6 haftalık değil mi??

Back
X