Kızlar Bi Bakın Fikir Verim

magnss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
15
2
86
29
Ben dün Gebelik testi yaptım. Ama ilk idrar yada 4 saat beklemeden yaptım. Hemen çift çizgi oldu. İkincisi biraz silikti. Bugün hastaneye gittim. Tahlil verdim. Hastanenin makinesi bozuktu diye yarına ertelediler sonucu. Ben eve geldim baktım. Sonuç çıkmış ama negatif görünüyo. Sizce sonıç hatalı olabilir mi?

Şunuda belirteyim. Ben çok rahatsızım ve bebek var diye ağrı kesici içmemiştm. Ne diyorsunuz içeyim mi ?

İdrar testinin fotosunu atabilir misi?? Kan testi sonucun cikti mi??
Ben dün Gebelik testi yaptım. Ama ilk idrar yada 4 saat beklemeden yaptım. Hemen çift çizgi oldu. İkincisi biraz silikti. Bugün hastaneye gittim. Tahlil verdim. Hastanenin makinesi bozuktu diye yarına ertelediler sonucu. Ben eve geldim baktım. Sonuç çıkmış ama negatif görünüyo. Sizce sonıç hatalı olabilir mi?

Şunuda belirteyim. Ben çok rahatsızım ve bebek var diye ağrı kesici içmemiştm. Ne diyorsunuz içeyim mi ?

Hayir icme. Makina bozukmus ya yanlis sonuc verdiyse? Kan testini baska bi yerde tekrar et. Acilde mesela.

Şüphelenmekte haklısın. İstersen başka bir hastanede tekrar test yaptır. Emin ol öyle ilaç al

Buralarda başka hastane yok. Tekrardan idrar testi mi yapsam sabah.

İstersen tekrar dene. Ve bir doktora görün ultrasonda belli olur olup olmadığı. Hastaneye pek güvenemedim ben. Kan testini sağlıkocağında yapıyorlar mı bilmiyorum. Burda bilen arkdaşlar vardır.
Ama kesinlikle ilaç falan içme dikkat etmeye devam et

İstersen tekrar dene. Ve bir doktora görün ultrasonda belli olur olup olmadığı. Hastaneye pek güvenemedim ben. Kan testini sağlıkocağında yapıyorlar mı bilmiyorum. Burda bilen arkdaşlar vardır.
Ama kesinlikle ilaç falan içme dikkat etmeye devam et

sağlık ocağında yapıyorlar test. Ben yarın sağlık ocağına gideyim o zaman.

Bende de öyle oldu kan testi yaptım negatif çıktı

İnşallah vardır. Ben iki yıllık evliyim. Her ay bir sürü test yapıyorum. İlk defa ikinci çizgiyi görünce baya umutlanmıştım.

Çok saçma gelecek biliyorum ama tam ümidi kestiğinde bir bakıyorsun hamilesin. Stres yapma kendine. İnşallah umudun boşa çıkmaz. Rabbim hayırlısını nasip eder

Back
X