cnm kanaman azsa şimdilik sadece yat ve zorunlu olmadıkça kalkma. Hiç bi işte yapma sakın. Kahverengi leke diosun inşallah çoğalmaz. Ama hafta içi mutlaka bi doktora görün kanaman çok olursa da hemen git zate hafta sonu falan dinleme yane. Benim de SAT a göre bebek 5-6 haftalk hatta 7. haftaya girerken bile hep 4. haftada kaldı gelişmedi ve kahve akıntıla başlayan kanamada her çeşit kan rengini hatta et parçası bile düşerek düşük oldu maalesef. Ama herkeste aynı olucak die bişi yok. Kanaması olup da geçenler de çok var biliosundur. 2 düşük yaptm demişsin incelendi mi peki? Sonuç ne ve bu gebelik de ilaç olarak progestan dışında başka bişi vermiş mi di doktor tedbir olsun die..
Bi de ben de kist vardı pco dum yani ama düşükten sonra kistler de gitti. Sen de pco var mıdı? Benden et parçası geldi 8-10 cm vardı. Doktor kist et parçası olmaz dedi o kan pıhtısıdır dedi ama bilemiorum ya endişelenmiyim die demiş midir? İlk gebeliğimdi çünkü. Bu konuda bilgin var mı? Bi incelemede olmadı. Büyük ihtimal bebek de anomalik vardır ondan düşük olmuştr dedi ama sanki bana kist ters etki yaptı gibi geldi. Ne kadar doktor öle demese de bana. Senin daha öncekiler nasıldı durumların ve bu gebeliğinde. Sanırım 3. gebeliği. Kimisi geriden gelip 10. haftadan sonra gelişimini aynıya göre yakalayabilir yavaş yavaş die biliorum. İnşallah kanaman durur eski rahimdeki kalıntılardır da hem rahmin temizlenir hem de bebeğin gelişmeye başlar tatlm.
Sen yardm istedin ama ben de mrk la bi sürü soru sordm ya inşallah i i olursn.!..