- 7 Nisan 2016
- 22
- 14
- 8
- 30
- Konu Sahibi Yenigelinnn
Mrb kızlar geçen ay yine kendimi hamile sanıp adet olduktan sonra çalışmalara başladım bi tanıdığım yaki yapıyor 3. Kez yaki yaptırdım Meryem süresini okudum dualar ettim keçiboynuzu içtik eşimle arkadaşımın anne annesi hamile kadını bilirmış hatta cinsiyetini falanda tahmin edebiliyomus kasiklarina bakaraktan eski toprak işte her neyse bana baktı senin olugun dolu sen hamilesin dedi benim.kayinvalidemde bilir böyle şeyleri bakarak oda kasigima baktı ve sen hamilesin erkek hatta dedi ben tabi çok heveslendim. Ama adet olacakmisim gibi sancıları var göğsümde acayip agriyo her zaman düzensiz olan adetim.geciyo bu ay goguslerim 10 gun evvel agrimayacak basladi ara ara belim agriyo bende kesin oldu diyerek test yaptım ilk testte ikinci cizgi çıktı ama t den baya uzak bi tane daha yaptım pda öyle çıktı t den baya ilerde sonra başka markaları yaptım çıkmadı testin altına telefonun flasını tutunca bi gölge oluyor t bölgesinde kafam çok karışık kan testi yaptırmaya cesaretim yok bana onerileriniz var mı