kızlar herkese merhaba. 14+5 haftalık ikizlerime hamıleyim. ama şöyle bir sıkıntım var. karnım cok gergin. özellikler ayakta durunca cok geriliyor. cok rahatsız ediyor. yatarken veya uzanıyorken sorun olmuyor. en cok ta karnımın alt tarafı geriliyor. sankı davul derisi gibi oluyor. sizce bu normal mı. tecrübeli arkadaşlardan fıkırlerınızı beklıyorum. doktorum norrmal dedi ama ben korkuyorum. nkarnım neden geriliyor ve ağrıyor? hekese teşekkürler....
doktorun normal demişse korkma bence. eger çok kafana takıyorsan başka bir doktora da görünebilirsin ama insan çok duygusal oluyor vücudundaki en ufak şeyi kafaya takıyor hamileyken. inşallah ciddi birşey olmaz ilerde, paylaşırsan seviniriz.
Cnm benim de durum ayni
Kasilma olcen alete soktu dr cok sukur bisey cikmadi
Eliyle de karnimi muayene ettu
Eline gelen toparlanmalar olursa sayisi onemli dedi
Su an durum normal bebeklerin durusundan dedi
Sen de dr durmunu soylw canim bir kontrol etsin
kızlar herkese merhaba. 14+5 haftalık ikizlerime hamıleyim. ama şöyle bir sıkıntım var. karnım cok gergin. özellikler ayakta durunca cok geriliyor. cok rahatsız ediyor. yatarken veya uzanıyorken sorun olmuyor. en cok ta karnımın alt tarafı geriliyor. sankı davul derisi gibi oluyor. sizce bu normal mı. tecrübeli arkadaşlardan fıkırlerınızı beklıyorum. doktorum norrmal dedi ama ben korkuyorum. nkarnım neden geriliyor ve ağrıyor? hekese teşekkürler....
Merhaba
Benim de ikizler 14+2 yım. Benim sag alta dogru bir yumru var, ufak bir top gibi gece ve sabah daha cok dikkat ediyorum. Hep aynı yerde, acaba rahim mi? Sert mi hissedilir? Aynı gunlerde senin de sıkıntın olmus, doktorun sana ne dedi?
Merhaba
Benim de ikizler 14+2 yım. Benim sag alta dogru bir yumru var, ufak bir top gibi gece ve sabah daha cok dikkat ediyorum. Hep aynı yerde, acaba rahim mi? Sert mi hissedilir? Aynı gunlerde senin de sıkıntın olmus, doktorun sana ne dedi?
canım benim üçüz hamilelikti karnım gerilmişti kremlerin çok faydasını gördüm karnımı rahatlatmıştı acıyordu karnım gerilmekten sonra son haftalar hariç sıkıntı yaşamadım çok şükür hayırlı hamilelik dilerim