Kızlar bi bakın lütfen ben anlamıyorum

balpetegi06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
1.235
412
73
Kızlar üstten alta doğru 3. Gün yapmadım ovaliasyonu. kaçırdım o günü. ama farklı saatlerde yaptım. Eşimle devamlı birlikte olamıyorum malesef. Maviden başlayarak perşembe cuma pazar ve pazartesi yaptım testleri. Cumartesi gündüz ve pazar gece ilişki oldu. Ben pil bat filan anlamıyorum. Testte açıkçası maliyetli yani her saatte yapılmıyor. Adet tarihine 14 gün var. Kaç Aydır uğraşıyorum iki günde bir gün aşırı ilişki olsun diye ama her zamanda olmuyor. İki çizgi koyu mu olacak yumurtlama için. Bu ayda şansım yok galiba hergün ilişki olmalı sanırım garantilemek için

Ben sana anlatıyım
1adet sonrası başlanır teste
2 hergun aynı saatte yapicaksin
3 Yapmadan 2 saat önce hiç sıvı bişi icmiyceksin
4 Sabah ilk idrarla yapmiycaksin genelde ben 12 de yapardım her sabah 2. İdrarla yapardım
5 teste ovulasyon günü anlaya bilmen için her iki çizgide aynı koyulukta olucak yada şuan testlerinde silik çıkan yer diğerinden de daha koyu çıka bilir ben sana anlaya bilmeen için kendi testimi birakicam buraya senin daha olmamış yumurtlama günün daha oluşmamış benim testime bak
İkisidə ayni renk idrarı bastırdığın çizgiye yakın olan çizgi belirler gününü birde sunuda bil testi yaptın 20 dakika düz bir zeminde beklet öyle bak en doğru sonucu 20 dk sonra anlarsin

Eklentiler

• IMG_20230920_120721.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba yumurtlama görmek için iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyorbir de testleri her gün aynı saatte yaparsan daha garanti olur testleri tek tek eczaneden mi satın aldıntrendyolda toplu halde satılanlar var onlar daha uyguna geliyor
Ve bu ayda şansım yok diye düşünme daha adetine varmış inşallah bu ay tutar

Toplu aldım 10 adet ama günde bir çok kez yapınca dayanmaz işte dezavantajım birliktelik konusunda sıkıntım var eşim her zaman olamıyor malesef ama spermler uzun süre kalıyor vs olayı var ya bilmiyorum acaba o test yapmadığım Gün koyu olmuş olabilir mi çünkü uygulamada yarın yumurtlama görünüyor

İki saat bir şey içmeyip tekrar yapayım bari ya zaten gündüz çalışıyorum gece birliktelikte her zaman olmuyor spermler uzun süre kalıyor diyorlar ya bir umut bir de şu var acaba yumurtalarım çatlamıyor mu

Günde sadece bir kez yapsan yeterli fazlası kafanı karıştırır hembenim de eşim işi dolayısıyla her zaman olamıyordu ama dediğin gibi spermler 2 3 gün yaşıyor zatentest yapmadığın gün yumurtlama olmuş olsa bile o günü değerlendirmişsin o yüzden dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…