Kızlar bi bakın lütfen

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Arkadaşlar mrb 30 haftalik gebeyim sorum şu doğumumun sezaryen mi normal mi olacagini kaçıncı haftam da öğreneceğim doktorum henüz bişey soylemedi o konu hakkinda kontrolume daha 2 hafta var bende bi size sorayım dedim sizler kaçıncı haftada ogrendiniz:anne:

öğrenmedim gece suyum boşalınca acil sezeryan oldum..
sizde bekleyin durumunuza göre en sağlıklı yönteme doktorunuz karar verir..

Arkadaşlar mrb 30 haftalik gebeyim sorum şu doğumumun sezaryen mi normal mi olacagini kaçıncı haftam da öğreneceğim doktorum henüz bişey soylemedi o konu hakkinda kontrolume daha 2 hafta var bende bi size sorayım dedim sizler kaçıncı haftada ogrendiniz:anne:
38 39 haftalar arasın da çat muayenesi var o zaman belli olur normal doğuma vücudumuzun müsait olup olmadığı

Benim doktorumda sezeryan diye bir seçenek ancak anne ya da bebek riske girdiğinde, normal doğumun gerçekleşmesinin zor olduğu durumlarda mevcut.
Dolayısıyla çatı muayenesi de yapmadı.
Ben sezeryan için gün istedim, vermedi.
Hastaneye sancıyla gelirsin, o zaman hala sezeryan diye ısrar edersen kabul ederim dedi.
Ama normal doğum yaptım.:halay:

bunu doğuma kadar bilemezsin aksi bir durum olmadıkça normal doğum istiyorsan bekliyorsun. arkadaşım normal doğum için 40.haftasına kadar bekledi bebekde bir risk yok diye. ama açılma olmadığı için doktor 40.hafta hemen sezeryana aldı.

Bebeğin doğacağı dk ya kadar belli olmaz. Sadece ihtimali söyler normal ilerlerliyor normal gözüküyor diyebilir de.

Back
X