• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi bakin lutfen..

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Kizlar selam... Sizlere bisey danismak icin actim bu konuyu.Lutfen konum tasinmasin cunku acele bi tavsiye almam lazim.Benim esimin amcasi ikinci evliligini yapacak.dugun yapacaklarini soyluyorlar.ben hic hayatimda boyle suslenip sac yaptirp elbise giyip bi dugune gitmedim acikcasi.ben minyon tipliyim 50 kiloyum.simdi ne giyecegimi kestiremiyorum .bi tunik altina tayt giymek istiyorum bi fotograf atarim.ailenin tek gelini benim ve kesin benimde sacim yapilmasi lazim.ama ne giyecegimi bi turlu kestiremedim.Uzun bi elbise mi giysem yoksa tunik tayt iyi mi olur ?sizce ??

images (11).webp

Bunun gibi bir elbise. Saçlar fonlu alta düz topuklu .

Eşim deyince 30 falan diye düşündüm yaşını :)
Yine de olmaz tayt tunik.
Düz renk bir elbisen vardır illa ki. Onu giyin altına topuklu bot, dolgu topuk giyin. Saçları fonlet ya da au dalgası yaptir . Makyajda eyeliner yeter.
Bak gayet sakin bir tarz oldu
Yasim 19 canim tesekkur ederim yorumlarin icin :)

Canim deri tayt parlak(pullu yada simli ama ucuz gorunmeyenler) bluz ve stiletto bana cok sık geliyor. 19 yasindaymissin. dedigimgibi yaparsan yasinada uyar. Gelinsin diye kafana kus kondurup tasli abiye giymen gerekmiyo bencr

Tunik tayt tabikide olmaz:/ güzel bi elbise git hem bak yaşında küçük ne giysen olur ama tunik tayt olmaz:)) yeni gelinsin belli ki yaşından ötürü diyorum bunu tak takıştır sür sürüştür düğün canım bu herkesin gözü senin üstünde olur tabi fazla abartmada çokta dikkat çekmesin

tunik tayt nedir ya markete gider gibi?
güzel bir klasik elbise edin kendine.mango,zara gibi yerlere bakabilirsin.
altına topuklu ayakkabı saçlara fön.bitti gitti.

Kizlar selam... Sizlere bisey danismak icin actim bu konuyu.Lutfen konum tasinmasin cunku acele bi tavsiye almam lazim.Benim esimin amcasi ikinci evliligini yapacak.dugun yapacaklarini soyluyorlar.ben hic hayatimda boyle suslenip sac yaptirp elbise giyip bi dugune gitmedim acikcasi.ben minyon tipliyim 50 kiloyum.simdi ne giyecegimi kestiremiyorum .bi tunik altina tayt giymek istiyorum bi fotograf atarim.ailenin tek gelini benim ve kesin benimde sacim yapilmasi lazim.ama ne giyecegimi bi turlu kestiremedim.Uzun bi elbise mi giysem yoksa tunik tayt iyi mi olur ?sizce ??
pantolonla şık bir bluz giy madem ,tunik tayt giyeceğine

altına da topuklu ayakkabı

düğün nerede ne tarz olacak

ailenin tarzı nasıl

açıklar mı kapalılar mı

tunik tayt olmaz ama kimi yere pantolon gömlek olur

kimi yere kumaş elbise

kimine uçuş uçuş bir şeyler

sen evlenirken düğün oldu mu

insanlar ne giyip gelmiş onlara bak örnek al

düğün nerede ne tarz olacak

ailenin tarzı nasıl

açıklar mı kapalılar mı

tunik tayt olmaz ama kimi yere pantolon gömlek olur

kimi yere kumaş elbise

kimine uçuş uçuş bir şeyler

sen evlenirken düğün oldu mu

insanlar ne giyip gelmiş onlara bak örnek al
Esimin ailesi pek kapali giymez acikcasi ama bende oyle cok acik sevmiyorum.benim dugunumde bi gorumcem vardi elbise giyen o da uzun bi elbise sacini da yaptirdik sade ama hostu bende oyle dusunuyorum acikcasi ama acaba bosey derler mi sen tek gelinsin soyle sasali biseyler giyseydin ya da cok abartili olmussun flan derler mi ki diye tereddut ettim acikcasi :)

Back
X