- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Gitme ohalde daha iyi.Ayy valla hic gitmek istemiyorum heralde ondan boyleyim :))
Çok şık elbıseler var onlardan al yada Pantalon ve uzerıne güzel bi bady ve topuklu ayakkabı gib gibbbii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme ohalde daha iyi.Ayy valla hic gitmek istemiyorum heralde ondan boyleyim :))
Yaş daha 19 bence tarzını değiştirAyy valla hic gitmek istemiyorum heralde ondan boyleyim :))
Elbise alacam canm bakalim yarin cikinca alirim foto atarim buraya :))Gitme ohalde daha iyi.
Çok şık elbıseler var onlardan al yada Pantalon ve uzerıne güzel bi bady ve topuklu ayakkabı gib gibbbii
Olabili tabi yarn alisverise cikacaz sanirim o zaman bakacam :))Sade istiyosan al sana sade elbise, bi de siyah topuklu giy tamam işte
Eki Görüntüle 1696135
Dönüşte bize de at nasıl elbise seçeceksin merak ettimOlabili tabi yarn alisverise cikacaz sanirim o zaman bakacam :))
Saci su yolu istiyirum soyle daginik ya da fon bakalim elbiseyi alinca sececez :))Dönüşte bize de at nasıl elbise seçeceksin merak ettim
Saç fikri veririz hem
Elbiseye göre de değişebilir saç durumuSaci su yolu istiyirum soyle daginik ya da fon bakalim elbiseyi alinca sececez :))
Allah askina yemek yiyodum. bogazima durdu dibine ne demekYorumlara gel
Yalnız konu sahibi iyi ki sormuşsun bak herkes hayret etmiş
Bence şık bi bluz ve pantolonda olur da pantolon var pantolon var dibine de topuklu giymek lazım
Uzun elbise kurtarıcı olabilir, istediğin kadar topukluyu giyersin boyu kurtarırsın.
Altına yaniAllah askina yemek yiyodum. bogazima durdu dibine ne demekkoptum kizim da korktu