Kızlar bi bakın lütfen

Linga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
51
36
88
33
Herkese merhaba,
Bat 2. Gün geçti az önce test yaptım ve sonuç fotoda. Özel bi hastaneye gidip kan verdim beta 1.2 çıktı. Böyle olup hamile olan oldu mu aranızda?

Eklentiler

• IMG_3484.webp
    IMG_3484.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 181
Canım sanki silik bi çizgi goruyorummmmmm:-)silik olunca da hamilelik oluyo ya hadi hayırlısı inşallah olmusturr

Canım bunda var hamilelik bitanede dahha al test tekrar yap başka yere tekrar kan ver

Testinde problem var gibi. bence tekrar bir test yapmalısın

Kızlar bisey sorcam hamileliğinde elevit kullanan varmı vitaminmis doktorum yeni verdi

Herkese merhaba,
Bat 2. Gün geçti az önce test yaptım ve sonuç fotoda. Özel bi hastaneye gidip kan verdim beta 1.2 çıktı. Böyle olup hamile olan oldu mu aranızda?
Testte çıkıpta Kanda çıkmaması imkansız demekki test bozuk.. zaten sanki renk dağılmış gibi.. varsa testiniz tekrarlayın içiniz rahat etsin.

Bu test sente leydi ise negatif bendede ve bir cok arkadasta boyle cikti sen baska marka yap.

Canlar su sente layd marka almayin artik bosuna uzuluyorsunuz bende hamile kalmadan once cok uzulmustum sikayet etmek lazim surekli pozitif veriyo

Kanda cikmamis olmasi gebeligin olmadigi anlamina gelir. Ben idrar testlerini hep ayni anda bir kac test birden yapilmasi gerektigini dusunuyorum en az 3 idrar testinde pozitifi gordukten sonra kan testi verilmeli kesinlikle tek bir teste gore heyecanlanmak hayal kirikligina sebep olabilir

Canim bende de boyle olmustu kanda 3 kusurdu ama idrar testi poziyifti drum dusuk yapiyosun adetle gidecek demisti

4. aydan sonra verilir canım folik asit bırakılıp elevit ya da decavit verilir biraz geç olmuş sanki[/QUOarada tahliller yapılıyordu canım ama hiç vermedi kan ilacı tek kullanıyodm şimdi elevit ve magnezyum verdi bide idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için ilaç verdi inşallah iyi gelir canm dua et ya.

Daha önce yaptığım testlerde böyle ikinci çizgi görmemiştim. Görünce emin olmak için kan verdim batım geçeli de 2 gün olunca. Neyse vakti var demek ki. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin kızlar

allah şifa versin canım bişey olmaz allah izin verirse
demek ki vitamin değerlerin iyi olduğu için gerek duymamıştır şuana kadar
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah
bu arada bu günlerin tadını çıkartmalısın doğumdan sonra bayağı yoracak bebişin seni özellikle uyku uyku uyku! en çok buna ihtiyacın olacak

allah şifa versin canım bişey olmaz allah izin verirse
demek ki vitamin değerlerin iyi olduğu için gerek duymamıştır şuana kadar
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah
bu arada bu günlerin tadını çıkartmalısın doğumdan sonra bayağı yoracak bebişin seni özellikle uyku uyku uyku! en çok buna ihtiyacın olacak
Hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayim da cnm uykusuzluğa raziyim :-) gözümün onunde olsun zamanını beklesin tabi inşallah kolay bi doğum olur .senin bebis var sanırım doğum nasıl oldu kolay mıydı normal mi

Hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayim da cnm uykusuzluğa raziyim :-) gözümün onunde olsun zamanını beklesin tabi inşallah kolay bi doğum olur .senin bebis var sanırım doğum nasıl oldu kolay mıydı normal mi
5.5 yaşında bi oğlum var canım çok şükür
ikinci için çabalıyoruz 7 aydır :)
sezeryanla doğum yaptım canım ama yine de çok çok rahattı hiç sancım falan olmadı ameliyat masasından kendim kalkıp sedyeye oturmuştum herkes şaşkınlıkla bana bakıyordu ne yapıyosun diye :)

5.5 yaşında bi oğlum var canım çok şükür
ikinci için çabalıyoruz 7 aydır :)
sezeryanla doğum yaptım canım ama yine de çok çok rahattı hiç sancım falan olmadı ameliyat masasından kendim kalkıp sedyeye oturmuştum herkes şaşkınlıkla bana bakıyordu ne yapıyosun diye :)
Hadi ya maşallah cnm darısı başıma:-) yani kolay bi doğum olsun inşallah Allahım herkesin yardımcısı olsun benimdeeee inşallah . Allah bagislasin oğlunu yakın zamanda kardes gelsin inşallah ona da:-)

Back
X