Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testte çıkıpta Kanda çıkmaması imkansız demekki test bozuk.. zaten sanki renk dağılmış gibi.. varsa testiniz tekrarlayın içiniz rahat etsin.Herkese merhaba,
Bat 2. Gün geçti az önce test yaptım ve sonuç fotoda. Özel bi hastaneye gidip kan verdim beta 1.2 çıktı. Böyle olup hamile olan oldu mu aranızda?
4. aydan sonra verilir canım folik asit bırakılıp elevit ya da decavit verilir biraz geç olmuş sankiKızlar bisey sorcam hamileliğinde elevit kullanan varmı vitaminmis doktorum yeni verdi
4. aydan sonra verilir canım folik asit bırakılıp elevit ya da decavit verilir biraz geç olmuş sanki[/QUOarada tahliller yapılıyordu canım ama hiç vermedi kan ilacı tek kullanıyodm şimdi elevit ve magnezyum verdi bide idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için ilaç verdi inşallah iyi gelir canm dua et ya.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayim da cnm uykusuzluğa raziyimallah şifa versin canım bişey olmaz allah izin verirse
demek ki vitamin değerlerin iyi olduğu için gerek duymamıştır şuana kadar
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah
bu arada bu günlerin tadını çıkartmalısın doğumdan sonra bayağı yoracak bebişin seni özellikle uyku uyku uyku! en çok buna ihtiyacın olacak
5.5 yaşında bi oğlum var canım çok şükürHayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayim da cnm uykusuzluğa raziyimgözümün onunde olsun zamanını beklesin tabi inşallah kolay bi doğum olur .senin bebis var sanırım doğum nasıl oldu kolay mıydı normal mi
Hadi ya maşallah cnm darısı başıma5.5 yaşında bi oğlum var canım çok şükür
ikinci için çabalıyoruz 7 aydır :)
sezeryanla doğum yaptım canım ama yine de çok çok rahattı hiç sancım falan olmadı ameliyat masasından kendim kalkıp sedyeye oturmuştum herkes şaşkınlıkla bana bakıyordu ne yapıyosun diye :)