Kızlar bi bakın lütfen

chagiless

Kuzusu artık yanında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
7.034
7.590
398
merhabalar herkese ne zamandr konu açmak istiyodum bugüne kısmetmiş.. hiç adet gecikmesi yaşamayan ben bu ay ilk defa geciktim testler negatif 1 hafta gecikmeyle doktora gittim kanda baktı bişey çıkmayınca alttan muayene etti o arada smear testi yapıldı polikistik over var sende dedi dha önce gecikmem olmadı fln deyince kilodan olmuştur dedi üstüne insülin direnci çıktı diyetisyene yönlendrdi ilaç olarak glikofen ve tarlusal verdi . Tarlusalı iç bi hafta 10 güne adet olursun dedi içtim bitti bugün 5. Gün ve haftaya diğer bat gelick hala olmadım göğüslerim ezilmiş gibi çatlick baştan ilaçtandr dedim ama hala aynı beklenen adet gününden beri de kasık ağrım var sanki sökülemiyo gbi tam gldi dyrm yok yok yok kndimi menopoza girmiş gbi hissedyrm artık mutsuzlaştım diyete bile uyamıyorum neden böyle oldu anlamadım kızlar yardım edin bu durumda olan tarlusal kullananlar gelmesi gerekmez miydi hamilelk olabilir mi :(

Canimm hormonal olabilir mi gebelik yoksa bende de pco var ve adetim düzensiz zamanı belli olmuyo 20 gün geciktigı bile oldu sen düşün artık canını sıkma sitres yapmadan adet olacağına odaklan eğer yine olmadi tekrar kan testi ver

A aynen beni anlattın canım bende ilk defa regl gecikmesi ile gittim gebelik diye düşündüm alttan baktı doktor regl gözükmüyor dedi hormonlara baktı lh yüksek cıktı kilo vermen lazım Biraz pco var dedi ve matofin verdi kilo vermem için ve aynı zamanda tarlusal verdi bitti 3 gün oldu bittiği şuan olmadım daha regl ama ilaç kullandığımdan beri verdim 3-4 kilo tıpkısının aynısı şeyleri aynı anda yaşamısz

Pco var canım. Geciktirir o maalesef. Ayrıca tarlusal bittikten 10 gün içinde ben 12. Günü olduğum zamanları bilirim.. Kilo verebilirsen pco yu yenersin canım

Ama dedi yani sen dedi regl düzensizliği olmadıgı için kilodan olmuş dedi aldnmı kilo son zaman da dedi aldım 5-6 kilo dedim ver dedi düzene girer dedi ama diyetisyen felan demedi yani

10 gune adet olmassan test yap cnm ben iki bebegimde de tarlusal kulladim 10 gecmesine ragmen olmayinca gebelik cikti bnm kana gec isliyomus seninde ole olmus olabilir

A aynen beni anlattın canım bende ilk defa regl gecikmesi ile gittim gebelik diye düşündüm alttan baktı doktor regl gözükmüyor dedi hormonlara baktı lh yüksek cıktı kilo vermen lazım Biraz pco var dedi ve matofin verdi kilo vermem için ve aynı zamanda tarlusal verdi bitti 3 gün oldu bittiği şuan olmadım daha regl ama ilaç kullandığımdan beri verdim 3-4 kilo tıpkısının aynısı şeyleri aynı anda yaşamısz
Bnde kullanyrm ilacı mide bulantısı yapar yiyemezsn ztn dedi ama sadece geceleri oluyo bulantı o da açlıktan sanırım :) hormonlrıma bakılıyo hep bşy çıkmıyodu ztn pko deyince bile şaşrdm ama söktürücüye rağmen nasıl glmsz cnm skldı çok

10 gune adet olmassan test yap cnm ben iki bebegimde de tarlusal kulladim 10 gecmesine ragmen olmayinca gebelik cikti bnm kana gec isliyomus seninde ole olmus olabilir
Okumuştm bi yorumunu cnm hatrladm seni ikisinde de aynı olmuştu dğl mi :) bklicm bi 5 gün dha gelmezse yapcm test hp gelck gbi oluyo gelmiyo ondn durduruyorm kndmi :(

Ahh ahh kadın olmk çok zormuş :) bna da kilonun %10 u kdr ver yetick dedi diyetsyene de insülin direnci için gönderdi ona göre liste hazrlandı ama veremiyorm kndm yapınca çok gzl veryrm ben

Bnde kullanyrm ilacı mide bulantısı yapar yiyemezsn ztn dedi ama sadece geceleri oluyo bulantı o da açlıktan sanırım :) hormonlrıma bakılıyo hep bşy çıkmıyodu ztn pko deyince bile şaşrdm ama söktürücüye rağmen nasıl glmsz cnm skldı çok
Benim bi lh hormonu yüksek oda şekerden ötürü imiş beni cok afedersin midemi bozuyor sadece

Pco var canım. Geciktirir o maalesef. Ayrıca tarlusal bittikten 10 gün içinde ben 12. Günü olduğum zamanları bilirim.. Kilo verebilirsen pco yu yenersin canım
Ztn kısır döngüymüş alırsan pko olursun pko olursan kilo alırsın dedi. En son lise 1deydim gecikmem olduğunda bunu iç bi kaç güne gelir demşti öyle de oldu o zmndan beri hiç kullanmadım söktürücü ne zmn gelr dye düşünp duruyorm stresten olsa dha önce de stresli oldum gecikmem nye olmadı :( o zmn bi hafta dha beklym bn blki gelir

Benim bi lh hormonu yüksek oda şekerden ötürü imiş beni cok afedersin midemi bozuyor sadece
İnsülin direnci de 2,50 üstü skntı yazıyo bnm 2,40 çıkmış sınırda aslında bde bn kndmi bildm bileli hep ishalim doktor ilacı iç dyo ishal yapar bn hp ishalim dedim neden kilolusun dyo :s bilimi bile şaşırttın dye dalga geçiyo eşim moralm bozuldu çok

Canimm hormonal olabilir mi gebelik yoksa bende de pco var ve adetim düzensiz zamanı belli olmuyo 20 gün geciktigı bile oldu sen düşün artık canını sıkma sitres yapmadan adet olacağına odaklan eğer yine olmadi tekrar kan testi ver
Bnm ilk defa bu ay arkdşlr dyo bzm hp 1-2 hafta gecikiyo hp nye takıyosun ama sinir yaptım iyice su topladı sanki vucudum hormonlrda da yok skntı aslında sökülmesi gerekirdi bnce söktürücü içtm o kdr :s

Okumuştm bi yorumunu cnm hatrladm seni ikisinde de aynı olmuştu dğl mi :) bklicm bi 5 gün dha gelmezse yapcm test hp gelck gbi oluyo gelmiyo ondn durduruyorm kndmi :KK43:
Evet cnm oglumda da bu gebeligimdede tarlusal kullandim ama adet olmadim insallh sende yakinda alirsim mutlu haberi bu ay olmassa bir dahaki ay

Bnm ilk defa bu ay arkdşlr dyo bzm hp 1-2 hafta gecikiyo hp nye takıyosun ama sinir yaptım iyice su topladı sanki vucudum hormonlrda da yok skntı aslında sökülmesi gerekirdi bnce söktürücü içtm o kdr :s
AA bana ishal yapar demedi ama yapıyor gercekten 3 gün geçti benim de bittiği ilacın bende olmadım biraz sabırlı ol belki 4-5 güne olrsun bende bekliyorum şuan daha benim de yok

Tarlusal hic bir ise yaramiyor. Onun yerine civanpercemi cayi ic.
2 ayda tarlusalin getirmedegi adeti civanpercemi 1 haftada sokturdu

o zaman biraz daha bkle ve kan testi yaptır canmm gelmezse en azından emin olursun

Back
X