• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bı bakın lutfennnnnnnnnnn

dilberimk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
335
0
116
Diğer
Kızlar bugun benımtransferımın 9.gunu ben yarın ıse baslıcam ıcın ve bulundugum yer ılce oldugu ıcın bugun merkeze gıttım ve dayanamayıp kanda bhcg baktırdım sonuc 6.17 cıktı negatıf degerler 0 ıle 5 arası anlamadım bılgısı olan varmı yada basına boyle bısey gelen

diğer topikede yazdım ama..
tutunmadın akabinde yapılmış bir test gibi. Yani erken yapılmış. Ama muhtemelen tutmuştur. Sen yinede kendini yorma canım. İsteren günlük idrar testi yapıp koyuluğuna göre takip edebilirsin. Ben öyle yapmıştım.

Kızlar bugun benımtransferımın 9.gunu ben yarın ıse baslıcam ıcın ve bulundugum yer ılce oldugu ıcın bugun merkeze gıttım ve dayanamayıp kanda bhcg baktırdım sonuc 6.17 cıktı negatıf degerler 0 ıle 5 arası anlamadım bılgısı olan varmı yada basına boyle bısey gelen

canım bence yeni yeni tutunuyor bebişin sana.bende trasfer sonrası 5. gün işe başlamıştım ama aynı gün bir haftalık bir rapor daha vermişti biraz belim ağrıdığı için işyerindeki doktorum bence sende 12. güne kadar bir rapor daha al için rahat olsun ben çok daha aceleci davranıp 5. gün b hcg baktırmıştım 1.67 çıkmıştı 12. gün ise 355 olmuştu.stres yapma bol bol dinlenmeye bak canım

canım hayırlı olsun öncelikle dikkat et kendine sanırım yeni yeni tutunuyor sen genede dikkatli ol

tesekkurler sevtap bılmıyom sasırdım kaldım umıtlensemmı umıtlenmesemmı bılmıyom yınede ben olmucak gıbı dusunuyorum kı husrana ugramayayım dıye hayırlısı

Kızlar umarım bilgiler işinize yarar...

Normal bir gebelikte B-Hcg değerleri aşağıdaki gibidir.
Son adet tarihinden sonra geçen hafta sayısına göre değer aralıkları

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

ay ben seni umutlandırmak istemem ama içim kıpır kıpır oldu sanki hamilesin gibime geliyor..ayyyy inşallahhhh..ama işe başlayacak mısın? ben de bunu düşünüyordum bugün. ilk denememde 12 gün rapor almıştım ama şimdi o kadar evde kalmak istemiyorum çok kopuyorum hayattan ve ben negatif sonuç aldığımda adapte olmam zorlaşmıştı 12 gün ayrı kaldığım okula bir anda dönünce herkes geçmiş olsun hayırdır demişti acım tazelenmişti şimdi kimse farkında olmasın diyorum transferden sonra sadece 2 gün yatıp sonra işe dönmek istiyorum
ayyy 5. gün yapmışsın testi az çıkabilir yeni tutunuyordur ama tutunuyordur bence..ay senin hamişlik haberini kutlamayı istiyorum en kısa zamanda innşallahhh

canım sagol ben 10 gun falan evdeydım transfer sonrası benım bugun 5.gun degıl 9.gun hayırlısı cok tesekkur ederım ayrıca

dilber canım merhaba, ben de yarın yaptırıcam testimi. bugün sabah idrar testim negatif çıktı. inşallah senin ki de katlanarak artar

arkadaslar galıba benım deger yukselmıcek goguslerım sankı acıyo gibiydi sababh bısey kalmamıs gıbıydı zaten negatıf olma olasılıgına kendımı daha cok alıstırmıstım ama neyse rabbım hayırlısını versın

arkakadaşlar size bişey sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim ben 14 şubatta adet oldum15 gün sonra adet sancım başladı ve hafif kahve rengi akıntım oldu iki üçgün sürdü ve kesildi benim adetlerim çok düzenli ilkdefa böyle bişey başıma geldi sizce neden olabilir şimdiden teşekürler...

Merhaba Ecrin.Böğle nir olay benim de başımdan geçti.Ama bende kahverengi akıntı olmadı.4 -5 damla kan lekesi olmuştu.USG çektirdim.Ve de oulasyon olduğunu yani fallikul çatladıgını gördük.Yani nedeni oymuş.Bi de adet düzensizliyi PCOS hastalığında olur.Sen istersen bir USG yaptır.

canım tahlil için acele etmişsin biraz daha sabret çünki gördüğün tedaviden dolayı değer biraz yükselmiş olabilir. ve senin değerin 5 in üstünde ama genede negatif sayılır . transferin 12. gününü beklemen senin için daha hayırlı. bu arada hamileymişşsin gibi dikket et. elinden geldiğince istirahat et.. ve ilişkiye girme canım. hakkında hayırlısı olsun.. Rabbim gönlüne göre versin

haklısınız galıba benım sonuc negatıf belkıde kullandıgım ılaclardan yuksek cıkmıstır bılmıyorum boyle bı etkılerı varmıda neyse hayırlısı

evet arkadaslar sımdı yıne ıdrar testı yaptım sonuc negatıfffffff galıba cıkan 6.17 yalnıs bı deger yanı sonucum negatıfsenağlama

dilber merhaba canım umarım kavuşursun meleklerine.canım işe başlıcandan bahsetmişsin.ben transferden 5 gün sonra uçağa bindim.ve hemen işe başladım ve okulumun yolu 9 aylık hamile kadını doğurtmaya yetecek engellerle doluydu.ama tuttu.maalesef benim şekerim yükseldi ve düşük oldu.2 denememde hiç kalkmadım maalesef o hiç tutmadı.Allaha emanet canım inşallah tutar

Back
X