- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an o kadar mutlymki canım ama bi yandanda ilaçların etkisi olabilirmi diyorum olabilirmiki acaba yaCanim pozitif gorunuyor ama acaba kullanilan ilaclarin etkisi olabilir mi? İnsallah saglikla kucagina alirsin evladini
Şu an o kadar mutlymki canım ama bi yandanda ilaçların etkisi olabilirmi diyorum olabilirmiki acaba ya
Canım beşinci gün embriyosu olup böyle yedinci gün çıkan çok kişi okudum ondan bi deneyim dedim dr onuncu gün yapalım dedi testi cumaya geliyor dört günüm var yani, iki transfer yapıldı ikiz oluncada böyle erken çıkabiliomuşya beynim yandı iyice yaaaTransferin 7. Günü çok erken .pozitif çıkması çok doğal şuan ilaçların etkisinden , bilirim beklemek zor fakat sabretmelisiniz daha sonra üzülmemek için bir hafta daha beklemenizi öneririm
Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür canım takipteyim güzel haber içinCanım beşinci gün embriyosu olup böyle yedinci gün çıkan çok kişi okudum ondan bi deneyim dedim dr onuncu gün yapalım dedi testi cumaya geliyor dört günüm var yani, iki transfer yapıldı ikiz oluncada böyle erken çıkabiliomuşya beynim yandı iyice yaaa
kızlar slm
Bugun transferimin 7. Günü dayanamadım test yaptım bi bakarmısınız varmı sizce
8 gün olmuş canım inşallah ya inşallahHamilesin gibi görünüyor, yarın yaptığında daha koyu ise kesinleşir. Çatlatma iğnesini olduğun günden sonra 10 gün geçtiyse kesin hamilesin![]()
Aminn canım inşallah yazcam burdan çok tesekkür ederim hepinize Allah razı olsunRabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür canım takipteyim güzel haber için![]()
İlaçların böyle bi etksi olabilirmi canım bırakalı kaç gün oldu şu anda sadece folik asprin ve jel kullanıyrmvar canım benim de ilk böyle göründü 4 haftalık dediler