kızlar bi bakın ...

brlsdlny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
38
1
36
38
bugün kontrole gittim 31+4 haftalığım 1850 gr olmuş fakat dr kafası haftasına göre biraz büyük dedi böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba????*:18::18::18::18:

geçen hafta gittiğim kontrolde banada aynı şeyi söyledi doktor. Bir hafta ilerideymiş kafası. Ama ortalama ölçü önemli dedi. Ortalama ölçüde haftayla uyumluydu. Kafası içinde durumun normal olduğunu, endişeyi gerektirecek birşey olmadığını söyledi. Endişelenmeyin sizde, bu durum normalmiş.

benim öyleydi
4-5 hafta o şekilde gitti
2 haftadır falan haftasıyla uyumlu gitmeye başladı
kafaya takılacak bişey değil
sonradan düzelebiliyor
düzelmese bile kalıtsal olarak kafası büyük olabilir gayet normal
endişe edilecek bir durum değil

bende yaklaşık 3 hafta önce böyle bi konu açtım senin endişeni çok iyi anlıyorum canım bana da öyle dedi dr bi hafta önde dedi kafası ama endişe edilcek bi durum yok dedi tabi bizler bunu dinlermiyiz bende hemen geldim kızlarla burada paylaştım ama genelde yaşanılan bir durummuş hafta sonu kontrolümüz var bakıcaz duruma artık .. sende end,işe etme dr bi sorun yok diyosa yoktur inşallahh :49:

evet bendede aynı durum sözkonusuydu ben bunu gebelik sekerine baglı oldugunu düsünmüstüm ama bu hafta normale dönmüs sadece bası normale göre 2 hafta büyükmüs :) ama doktor olabilir normal dedi canımmm

Back
X