Kızlar bi bakıverin

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
789
123
34
merhaba arkadaşlar;) bir oğlum var 22 aylık . Ancak bu son günlerde kasık agrılarım ve goguslerımde sızı var . Reglime 8 gün kaldı ve haftaya uçakla Ankara’ya gitmem lazım . Ama aklımda bi şüphe var hamilemiyim diye . Erken gebelik testi bir hafta kala sonuç verir mi? Eğer hamileysem ilk haftalar uçağa binmem tehlikeli olabilir diye de düşünmüyor değilim . Kızlar erken gebelik kesin sonuç verir mi? Kan testi vermek istemiyorum çünkü eşimi ortada tam bisey olmadan heveslendirmek istemedim.. şimdiden sağolun

Adetime 2 hafta varken erken gebelik testide çıkmadı. Ama 1 hafta kala normal gebelik testlerinde silik çıkmıştı sonra koyulaştı. Deneyin.

Ucagin bir zarari olucagini dusunmuyorum, sonucta hamile oldugunu bilmeden neler yapanlar var. Orn dis tedavisi gibi. Ama denemekten zarar gelmez al bir test.

Uçağın x-ray inden geçmeyin gebelik şüphesi var dersiniz

Adete 2 hafta kala erken gebelik testi zaten çıkmaz çünkü adete iki hafta kala yumurtlama günğ zaten daha yeni yumurtlamışken nasıl gebelik çıkabilir?
Adete 8 gün kala ise yumurtlama sonrası 6. gün gebelik oluştuysa bile rahim içine yeni ulaşıp yerleşmeye başlamıştır ve ne kanda ne idrarda testte çıkmaz
Ancak geçen adetiniz farklı olacak,tam olarak bol kanamalı adet olmayacak yani aslında gebeyken kanamanız olacak da bu adetten 1 hafta 2 hafta önce test pozitif çıksın

Back
X