kızlar 14 nisanda 36 haftalıkkn dogum yaptım erken dogum oldu doktorm 2 saate bir emzirmemi söledi bnde dedigi gibi yapmaya calısıodm tabi cok zor uyanıodu sımdı 45 günlük oldu her agladıgında emzıriorm yani 2 saatide gecmıs oluo bazende 2 saat olmamıs oluo dogrumu yapıorm ne yapmam gereklı sızce ac oldugunda aglar dıe dusunuorm siz ne yapıosunz
kızlar 14 nisanda 36 haftalıkkn dogum yaptım erken dogum oldu doktorm 2 saate bir emzirmemi söledi bnde dedigi gibi yapmaya calısıodm tabi cok zor uyanıodu sımdı 45 günlük oldu her agladıgında emzıriorm yani 2 saatide gecmıs oluo bazende 2 saat olmamıs oluo dogrumu yapıorm ne yapmam gereklı sızce ac oldugunda aglar dıe dusunuorm siz ne yapıosunz
anladım canm sağolun cevaplarınz için peki hem biberonla mamayı versem hemde emzirsem sizce her ikisinide alırmı
Benimde doktorum günde 2 kere aptamil 1 vermemi önerdi bnde ilk zamnlarda veriodum şimdi günde 1 kere veriorum hatta onu bile vermemeye calısıorum emzirmek ıstıorum sadece bu ayın 14 de tam 3 aylık olucak peki su anda senınkı kac kilo bide biberonla veriorum demıssin hem biberonu hemde memeni alıomu biberonu alan bebekler anne memesini bırakıomus diolar senınkı her ikisinimi alıoBenim bebegim 3.330 gr dogdu.
330 gr şişliği oldugu için gitti dediler.n
Her ay 1 kilo alıyordu.
3.ayda 500 gr aldı.
Doktor sutun yetmıyordur demedi
Sadece gece uykusuna yatmadan önce 30 cc devam sutu ver dedi.
Aptamil 1 aldık.
Tadını begendi. Biberonla veriyorm.
Benim bebegm dogdugndan bu yana Gece ile gunduzu biliyordu.
Gece uykusu guzel yani.
40 ına kadar geceleri 3 saatte bir uyanıyordu.
2.ay 3. ay gece uykuları 4 5 saat arası oldu.
Doktor biraz daha kilo alsın diye devam sutunu vermişti.
İnanın 3 gunde etkisini gösterdi.
Yuzu doldu)
Doktor sdece gece ver demşti. ama ben sabah da 30 cc veriyrm.
yani gece 12 de veriyrm.
bi de öglen 12 de. Saati sektirmiyorum..
Hergun aynı saatlerde uyanıp uyuyor. Şİmdilk akıllıyz.
İleride ne olur bilemem. Allahm herkesn bebegne saglık sıhat versn.
Benimde doktorum günde 2 kere aptamil 1 vermemi önerdi bnde ilk zamnlarda veriodum şimdi günde 1 kere veriorum hatta onu bile vermemeye calısıorum emzirmek ıstıorum sadece bu ayın 14 de tam 3 aylık olucak peki su anda senınkı kac kilo bide biberonla veriorum demıssin hem biberonu hemde memeni alıomu biberonu alan bebekler anne memesini bırakıomus diolar senınkı her ikisinimi alıo
Biberonla veriyorum. 21 inde doktora gitmiştik. 5.500 gr dı.
Bende öyle duymuştum ama biz 2 kere veriyrz gunde.
Anne sutunu de alıyor.
uykusu oldugunda ya da gazı varsa emmek istemiyor.
Ama bir haftada etkisi gösterdi Devam sutu.
Toparlandı bebegm.
ne güzel her ikisinıde alıyormus bnde 1 ay sonra işe baslıcam nasıl olcak bilmirum banada cok alıstı annem bakıcak inş durur senınkı 3 aylık dı degılmı peki gunde 2 kere verıorum demıssın toplamda 120 cc mi verıosun
hayırlı olsun iyi günlerde büyütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?