Kizlar bi baksaniz bana

Elfmnur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
375
95
13
31
Merhaaba kizlar adetime 10 gün var ve adet olacak gibi bi geliyor bana yani sanki oldum olacam gibi sizce neden olabilir

Kasıklarınızı üşütmüş olabilirsiniz. Çok dayanılmazsa doktora gidin

Yok ondan değil de işte bilmiyorum
ne desek beğenirsiniz? oldum olcam gibi ama 10 gün var, ama üşütmedim çünkü midem bulanıyor, ama kovid olamam? korkuyor musunuz adını anmaya, yoksautanıyor musunuz sormaya? hamilelik ihtimali mi var?

edit: ay inşaallah hamileyseniz doğumdan önce şu iletişim probleminizi çözersiniz

10 gun oncede benimde şişlik başlar anlarımki adet olacam o psikolojikmen birşey senin için küçük birşeye takılmayın

ne desek beğenirsiniz? oldum olcam gibi ama 10 gün var, ama üşütmedim çünkü midem bulanıyor, ama kovid olamam? korkuyor musunuz adını anmaya, yoksautanıyor musunuz sormaya? hamilelik ihtimali mi var?

edit: ay inşaallah hamileyseniz doğumdan önce şu iletişim probleminizi çözersiniz
Kovid olmadığıma eminim ama üşütme olmuş olabilir farkindayim cunki gün gün agirlasiyorum

10 gun oncede benimde şişlik başlar anlarımki adet olacam o psikolojikmen birşey senin için küçük birşeye takılmayın
Canım hamilelik için demedim ben zaten ben onu bıraktım zamana yani başka bisey mi yediğim bisey mi artık ondan sordum

Back
X