kızlar bi baksanız ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
sabah saat 4'te ağrılarımın şiddetiyle uyandım hastalanmışımmm şimdi okula gidicem 2 tane sınavım var sınavım olmasa gitmezdimm ölüyorum ağrıdan karnıma sıcak su koydum ayakklarıma sıcak su koydum biraz geçti ama gene aynı şiddetle belim,karnım ve bacaklarım ağrıyor ağlıyorum artık ağrıdann hep böyle şiddetli geçiyorr bazenleri erkek olsaydım diyorum. hatta evlenince geçiyormuşş bu ağrılar annem,teyzem falan hep öyle diyor sırf bu yüzden evlencem yaa çok ağrıyor kızlar ağrı kesicide içemiyorum gözlerim şişiyor alerjim var parol ve minoset içebiliyorum diğerlerini asla onlrda evde kalmamışş şuu regl ağrıları için geçirici bişeyiniz var mı bir ara eczanelerde adet ağrıları için bişeyler satıyorlardıı kullanan var mı ? dayanamadım novalgin içtim gözlerim kaşınıyor sınava girdikten snra eve gelcem şuan ağrıdan bile duramıyorum kızlar lütfen söyleyin ya

Sadece minoset gibi hafif ağrı kesiciler içebiliyorsan karışım yerine ondan alabilirsin. İlaç almadan geçmez bu ağrı iyi bilirim hele sınav zamanı çok zordur. Sınavlarında başarılar. Bu arada evlenince geçer sözlerine pek inanma :) Zamanında ben de duydum bunları ama değişen bir şey olmadı.

sakın karnına sıcak su torbası koyma, iltihap varsa yayıyormuş çok tehlikeliymiş sadece ayaklara koyun aman diyeyim..

okula git canım sen yine hocalara durumunu anlatabilirsen özelikle bayan hocalar anlayışla karşılayabilir, belki daha sonradan sınavını olabilirsin.. ilk gün ağrı kesici dışında karışımla sancının geçebileceğini sanmıyorum..

İlaç ismi önermek,istemek,tavsiye etmek sağlık açısından risk oluşturabilecği için yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…