Kızlar bi belirtimi bu?

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
Slm güzel Anne ve anne adayları adetime 9 gün iki gündür karnımda pıt pıt atma seyrime var çok tatlı rahatsız eden bi olay değil benim gibi olan varmı bu bi belirtimi sizce?

Slm güzel Anne ve anne adayları adetime 9 gün iki gündür karnımda pıt pıt atma seyrime var çok tatlı rahatsız eden bi olay değil benim gibi olan varmı bu bi belirtimi sizce?
Canım öyle bi belirti olamaz ki adetine zaten çok var yumurtlama gününü değerlendirdiysen beklemek lazım şimdi bebeğin oluşması imkansız
Oluşsa bile
20. Haftalarda felan bile çok yeni yeni hissediliyor 🥰

Bu şekilde belirti olmaz gebelik oluşmuş olsa bile olmaz..belki nasi gözümüzde seyirme oluyor belki orda bı damar seyirmesi gibi bişey olmuştur..gebelik olmuş olsa bile gebelikle alakası yoktur

Bu şekilde belirti olmaz gebelik oluşmuş olsa bile olmaz..belki nasi gözümüzde seyirme oluyor belki orda bı damar seyirmesi gibi bişey olmuştur..gebelik olmuş olsa bile gebelikle alakası yoktur
Bazı arkadaşlarıdada olmuş aynı durum ve rahimi besleyen damar seyreme yaptığını söylemiş doktor umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama gerçekten istemsizce atıyor😔

Benim hamileligimi ogrendigimden sonrali ilk hftalarda ayni dedigin gbi seyirme gacur gucur etme oluyodu atiyo gibi birsey orda hissediyosun

Bazı arkadaşlarıdada olmuş aynı durum ve rahimi besleyen damar seyreme yaptığını söylemiş doktor umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama gerçekten istemsizce atıyor😔
Şuan aynı şeyi bende hissediyorum sizin sonuç ne oldu acaba hamilemisiniz?

Back
X