Kizlar bi care bulun ya :(

Bellebabette

Frambuaz
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
773
52
123
Merhaba kizlar cok onemli bir sey degil belki orali olmicaksiniz ama inanin beni iicten ice deli ediyor bu durum ya. Sevgilimin ise ihtiyaci var ve calisiyo calistigi yerde kizlar da var ve ben asiri kiskanc biriyim kendisine guveniyorum gerekmedikce muhattap dahi olmaz ama iste kiskanclik ya deliriyorum ortada bisey yokken ya mantikli dusunmeye calisiyorum ise ihtiyaci var kizlarla ayni ortamda calisanlar var neyi dert ediyosun diyorum kendime ama sonunda yine kendimi kiskanclikta aklim onda buluyorum ne yapmaliyim ya yok mu bu durumun caresi artik bende rahatsiz oluyorum bu halimden ona belli ediyorum sagolsun o da guzel guzel beni sakinlestiriyor ama bu kadar kiskanclik gereksiz ya :( ilerde iliskim yipranir diye korkuyorum ben gibi var mi acaba :confused: bu kiskancligi dizginlemek icin yardimci olabilecek var mi? Simdiden tesekkurlerimi sunuyorum..
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kıskançlığını yargılamayacağım, ben de bi ara böyle manyamıştım ama o kıskançlığı hissettiğim anlarda başka şeylerle meşgul olmaya gayret ediyordum. Çünkü bunun çok sağlıksız olduğunun farkındaydım ve içten içe rahatsız oluyodum böyle hissetmekten.

Bi süre ona hiç çaktırmayarak devam ettim bu başta zor oldu. Sonrasında baktım bi süre geçti, rahatsız olduğum kız hep etrafında ama bişey olduğu filan yok. Dedim napıyorum ben? Sonra da gerçekten takmamaya başladım. Bunlar hep kuruntu yani. İçinizi serin tutun. Bu kafam rahat halimden o kadar memnunum ki nefes aldığımı hissediyorum. Şimdi erkek arkadaşın anlayışlı davranıyordur ama bir süre sonra eehh yeter bee diye isyan bayrağını çeker söylemedi deme. Kızlar değil, yaptığımız bu kıskançlıklar dünyayı dar etmeler adamları kaçırtacak haberimiz yok :)

kızsız ortammı var...
inşaatta fln çalışması lazım bu durumda...
kıskanmak çok sevmek tamamda..
böyle gereksiz kıskançlıkla hem kendine hem sevgiline hayatı zindan etme...
güven bi ilşki içindeki en güzel duygudur...

Merhaba kizlar cok onemli bir sey degil belki orali olmicaksiniz ama inanin beni iicten ice deli ediyor bu durum ya. Sevgilimin ise ihtiyaci var ve calisiyo calistigi yerde kizlar da var ve ben asiri kiskanc biriyim kendisine guveniyorum gerekmedikce muhattap dahi olmaz ama iste kiskanclik ya deliriyorum ortada bisey yokken ya mantikli dusunmeye calisiyorum ise ihtiyaci var kizlarla ayni ortamda calisanlar var neyi dert ediyosun diyorum kendime ama sonunda yine kendimi kiskanclikta aklim onda buluyorum ne yapmaliyim ya yok mu bu durumun caresi artik bende rahatsiz oluyorum bu halimden ona belli ediyorum sagolsun o da guzel guzel beni sakinlestiriyor ama bu kadar kiskanclik gereksiz ya :( ilerde iliskim yipranir diye korkuyorum ben gibi var mi acaba :confused: bu kiskancligi dizginlemek icin yardimci olabilecek var mi? Simdiden tesekkurlerimi sunuyorum..

güven de sorun yoksa kendini frenle
:19::19::19::19::19::19:
seven kıskanır
ama fazla kıskançlıkta sevgiyi öldürür
biz burdan sana yardımcı olamıyız
tatamiyle senin çözebilceğin bir durum bu
uzman yardımı dahi almayı düşün
çünki bunun bir tavsiyesi olmaz
şöyle yap böyle yap domuz ve domuz ürünleri ye :1: kıskanma denilmez
sadece kontrol altında tut diye
öneride bulunabiliriz

Seven kıskanır mantığına katılmıyorum. Güvenmeyen kıskanır. Ya kendine güvenmiyordur kıskanan kişi ya karşısındakine.

Sizinki biraz abartı bir durum. Ama farkında olmanız güzel bişey. Biz burdan bu konuda ne tavsiye versek boş. Uzman yardımı almanız, kıskançlığınızın altındaki sebebi bulmanız gerekiyor.

bi zaman sora sevgilin senden bıkar,
kıskançlık insanı yiyp bitiren bi hastalıktır, bi erkek için seviyorum ölüyorum diye bu kdr değer mi ,
birgün bu yaptıklarına üzülebilirsin de.

Kendine uğraş bul, bende çok kıskançtım olan sadece bana oldu.
Sevgiline de bunu fazla hissetirme kendilerini birşey sanmaya başlıyorlar sonra :1:

Ben bu tür yazıları “aşırı kıskanç biriyim” cümlesini ve türevlerini görünce okumadan bırakıyorum. Gerisi malum hep aynı çünkü..
Arkadaş ortada bir şey yokken neden aşırı kıskançsın? Kendine mi güvenmiyorsun yoksa erkek arkadaşını kapacaklarını mı sanıyorsun?

kızsız ortammı var...
inşaatta fln çalışması lazım bu durumda...
kıskanmak çok sevmek tamamda..
böyle gereksiz kıskançlıkla hem kendine hem sevgiline hayatı zindan etme...
güven bi ilşki içindeki en güzel duygudur...

Çok şükür güven sorunu yok ama işte gereksiz kıskançlığım ne yapsam da bunu dizginleyip azaltsam diyorum.. :50::50:

Kıskançlığını yargılamayacağım, ben de bi ara böyle manyamıştım ama o kıskançlığı hissettiğim anlarda başka şeylerle meşgul olmaya gayret ediyordum. Çünkü bunun çok sağlıksız olduğunun farkındaydım ve içten içe rahatsız oluyodum böyle hissetmekten.

Bi süre ona hiç çaktırmayarak devam ettim bu başta zor oldu. Sonrasında baktım bi süre geçti, rahatsız olduğum kız hep etrafında ama bişey olduğu filan yok. Dedim napıyorum ben? Sonra da gerçekten takmamaya başladım. Bunlar hep kuruntu yani. İçinizi serin tutun. Bu kafam rahat halimden o kadar memnunum ki nefes aldığımı hissediyorum. Şimdi erkek arkadaşın anlayışlı davranıyordur ama bir süre sonra eehh yeter bee diye isyan bayrağını çeker söylemedi deme. Kızlar değil, yaptığımız bu kıskançlıklar dünyayı dar etmeler adamları kaçırtacak haberimiz yok :)

Öyle valla işte bende buna çare arıyorum ne yapsam da kendimi dizginlesem güvenmiceğim bişey yapmadı güvenim sonsuz dünyada erkek yok gibi tüm kızlar benimkinin peşine de takılcak değil ama insan kendini alamıyor ya senaryo kurmaktan :26:

güven de sorun yoksa kendini frenle
:19::19::19::19::19::19:
seven kıskanır
ama fazla kıskançlıkta sevgiyi öldürür
biz burdan sana yardımcı olamıyız
tatamiyle senin çözebilceğin bir durum bu
uzman yardımı dahi almayı düşün
çünki bunun bir tavsiyesi olmaz
şöyle yap böyle yap domuz ve domuz ürünleri ye :1: kıskanma denilmez
sadece kontrol altında tut diye
öneride bulunabiliriz

Doğru söylüyorsunuz benim korkumda bu zaten ona belli etmiyorum tabii ama böyle de kendime zarar gereksiz yere kıskançlık yapıyorum çünkü ortada bişey yokken belki bi uğraş edinsem aklım başka şeyle meşgul olur geçer bakalım..

Seven kıskanır mantığına katılmıyorum. Güvenmeyen kıskanır. Ya kendine güvenmiyordur kıskanan kişi ya karşısındakine.

Sizinki biraz abartı bir durum. Ama farkında olmanız güzel bişey. Biz burdan bu konuda ne tavsiye versek boş. Uzman yardımı almanız, kıskançlığınızın altındaki sebebi bulmanız gerekiyor.

Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için ama güvenmeyen kıskanır sözünüze onaylamıyorum kendime ve sevgilime güvensizliğim yok dediğiniz gibi belki altında yatan başka sebep vardır ama güvensizlikle alakalı değil çünkü bişey yaşanmadı bu tür konularda ben tek sevgili konusunda değil aile konusunda da öyleyim abimi de kıskanırım zaman zaman annemi de o yüzden farklı bi durum :26:

bi zaman sora sevgilin senden bıkar,
kıskançlık insanı yiyp bitiren bi hastalıktır, bi erkek için seviyorum ölüyorum diye bu kdr değer mi ,
birgün bu yaptıklarına üzülebilirsin de.

Ya yaptığım bişey yok aslında samimi olma demekten başka bişey yapmadım yani tavrım değişmedi konuşmam değişmedi içimde olan bişey yani bu benim istediğim ne yaparsam azaltırım bunu ama pek yardım edilebilecek bişey değil sanırım arkadaşın dediği gibi bana kalmış bişey maalesef :26:

Kendine uğraş bul, bende çok kıskançtım olan sadece bana oldu.
Sevgiline de bunu fazla hissetirme kendilerini birşey sanmaya başlıyorlar sonra :1:

Ben her şeyi kabul ediyorum zaten kıskançlık olur ama belli düzeyde :) kıskanıyorum diye ortalığı ayağa kaldırmıyorum zararı kendime :) bu da iyi değil tabiiki ama dediğin gibi kendime uğraş bulsam iyi olur :)

Bu işaretlediğim yerleri tekrar oku ve kusura bakma ama normal olmadığını kabul et....

Ben bu tür yazıları “aşırı kıskanç biriyim” cümlesini ve türevlerini görünce okumadan bırakıyorum. Gerisi malum hep aynı çünkü..
Arkadaş ortada bir şey yokken neden aşırı kıskançsın? Kendine mi güvenmiyorsun yoksa erkek arkadaşını kapacaklarını mı sanıyorsun?

Bu tür başka konular okumadım ne kadar aynı olduğuyla ilgili yorum yapmicam dolayısıyla insanların yapılar sevmeleri kişilikleri farklıdır kimi kıskanır kimi kıskanmaz kimi az kıskanır kimi çok.. daha önce belirttiğim gibi sevgiliye özgü bişey değil bu ben ailemi de kıskanırım zaman zaman ortada kıskançlık olduğunda illa güvensizlik olması gerekmiyor yani. Yine de herkesin düşüncesi farklıdır ben eleştirilmeye açığım fakat eleştirilmekten önce bunun önüne geçebilmek, dizginleyebilmek için tavsiye istedim kısaca ne kendime güvenmiyorum ne de erkek arkadaşımı kapacaklarını sanıyorum. Okumadan bırakmışsınız ama yine de teşekkür ederim cevabınız için..

Canım aynı beni anlatmışsın. Kıskançlık öyle lanet bi duygu ki yer bitirir insanı. Onu da seni de ilişkini de. Bende böyleyim. Bişey yaptığı yok sevgilimin. Ama kuruntular takıntılar. Kendine zarar vermekten başk bi işe yaramaz. Yaramıyo. Elin ayağın herşeyden kesiliyo. Bi iş yapasın gelmiyo. Yapmamak lazım. Hasta olucam diye korkuyorum. Yapma sen de hasta etme kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu işaretlediğim yerleri tekrar oku ve kusura bakma ama normal olmadığını kabul et....

Mantıklı düşünürken mantıksız davranamaz insan diye bir kural mı var anormal olan yanım ne acaba ? normal olup olmadığımı göstermek için mi okuyorsunuz konuyu veya bir şekilde yardımcı olabilmek için mi ? Yardımcı olmuyor bu eleştirileriniz ama yine de teşekkür ediyorum yazıları okudum işaretlediğiniz yerdeki, size göre anormal olabilir ama bana göre değil saygı duymak lazım..

Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için ama güvenmeyen kıskanır sözünüze onaylamıyorum kendime ve sevgilime güvensizliğim yok dediğiniz gibi belki altında yatan başka sebep vardır ama güvensizlikle alakalı değil çünkü bişey yaşanmadı bu tür konularda ben tek sevgili konusunda değil aile konusunda da öyleyim abimi de kıskanırım zaman zaman annemi de o yüzden farklı bi durum :26:

Bence konu yine güvensizliğe geliyor. Annem abimi benden çok severse, abim bir başkasını benden çok severse, sevgilim daha güzel bir kadına bakarsa cümleleri var bilinç altınızda. Karşıdakine değil kendine güvensizlik yani. Kıskançlık zaten bir şey yaşandıktan sonra ortaya çıkacak diye bir durum yok ki. Aldatılan kadınların hepsi kıskanç olurdu o zaman.

Canım aynı beni anlatmışsın. Kıskançlık öyle lanet bi duygu ki yer bitirir insanı. Onu da seni de ilişkini de. Bende böyleyim. Bişey yaptığı yok sevgilimin. Ama kuruntular takıntılar. Kendine zarar vermekten başk bi işe yaramaz. Yaramıyo. Elin ayağın herşeyden kesiliyo. Bi iş yapasın gelmiyo. Yapmamak lazım. Hasta olucam diye korkuyorum. Yapma sen de hasta etme kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle canım gerçekten neyse ki bunun farkındayız iyi ki de bu site var burda konuştukça insan rahatlıyor az çok gerçekten insan bir tavsiye verebilecek insanlar arıyor iyi bir yaklaşım seçenek sunan birileri.. Meşgul olsak bişeyle belki de bunları düşünmeye vakit kalmaz ve sorun olmaz.. Her zaman güvenle alakalı olmuyor bu kıskançlıklar :) İnşallah dizginleyebiliriz kıskançlığımızı :109::109:

Son düzenleme:
Back
X