Kızlar bi el atın şu duruma hafta sonu malum hastaneler çalışmıyor

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
Kızlar adetim eylül 26 da oldum yumurtlama ve olası günleri boş geçmedik 2 gündür kasık ağrım arttı ki sormayın uykudan uyandırıyor dün beyaz akıntım fazlaydı çocuk tuttuysa bile bu kadar erken belli eder mi kendini adetime 10 gün var daha yumurtlama ve tutma olasılığı yüksek günlerim 6 gün önceydi fikri olan bi yardım etsin bana lütfen

Bende hamileyim iki gundur ksuyodm sabhlari akntmda vardi ama cok degil test yaptm pozitf cikti paZartesi randevumz sabirsizlkla bekliyorum benmde sag kasigm agriyor ama en buyk belirti akinti diolar insallah oyledir camm

Bende hamileyim iki gundur ksuyodm sabhlari akntmda vardi ama cok degil test yaptm pozitf cikti paZartesi randevumz sabirsizlkla bekliyorum benmde sag kasigm agriyor ama en buyk belirti akinti diolar insallah oyledir camm
2 hafta önce rutin kontrolüm vardı doktorum yumurtan büyümüş çatlamaya hazır demişti sonra zaten o günleri değerlendirdik yumurtlama ağrısı olamaz bu çünkü adete 10 gün kaldı test yapsam da çıkmaz ki şimdi

Bence catlama agrisidir o zaman insallah
İnşallah çünkü eşime düğün hediyesi vermek istiyorum biz 3 ay önce nikah yaptık düğünümüz de kasım 20 de ben başka şehirde yaşıyorum diye nikahı öne alıp aynı evi paylaşmaya başladık umarım öyledir çünkü eşim çok istiyor

İnşallah çünkü eşime düğün hediyesi vermek istiyorum biz 3 ay önce nikah yaptık düğünümüz de kasım 20 de ben başka şehirde yaşıyorum diye nikahı öne alıp aynı evi paylaşmaya başladık umarım öyledir çünkü eşim çok istiyor
Ins esinize bi mujde verisiniz hayirlisiyla

şuan daha çok erken. en azından bi 5 gün daha bekleyin sonra erken gebelik testi yapın

Back
X