2 hafta önce rutin kontrolüm vardı doktorum yumurtan büyümüş çatlamaya hazır demişti sonra zaten o günleri değerlendirdik yumurtlama ağrısı olamaz bu çünkü adete 10 gün kaldı test yapsam da çıkmaz ki şimdiBende hamileyim iki gundur ksuyodm sabhlari akntmda vardi ama cok degil test yaptm pozitf cikti paZartesi randevumz sabirsizlkla bekliyorum benmde sag kasigm agriyor ama en buyk belirti akinti diolar insallah oyledir camm
İnşallah çünkü eşime düğün hediyesi vermek istiyorum biz 3 ay önce nikah yaptık düğünümüz de kasım 20 de ben başka şehirde yaşıyorum diye nikahı öne alıp aynı evi paylaşmaya başladık umarım öyledir çünkü eşim çok istiyorBence catlama agrisidir o zaman insallah
Pazartesi olmadı kan verip baktıracam inşallah öyledir çünkü kasık ağrım çok fazlaIliskiden 14 GUN sonra test kesin sonuc verir deniliyor, buda kesinlikle adet tarihine yakinlasiyor. Ins hamilesindir.
Aciller bakmıyor bildiğim kadarıyla zaten çok saçma bi yerdeyim ne özel hastane var ne bişey devlet hastanesinde de acil de gebelik için test yapmıyorlarAcile gitseydnz bi
Ins esinize bi mujde verisiniz hayirlisiylaİnşallah çünkü eşime düğün hediyesi vermek istiyorum biz 3 ay önce nikah yaptık düğünümüz de kasım 20 de ben başka şehirde yaşıyorum diye nikahı öne alıp aynı evi paylaşmaya başladık umarım öyledir çünkü eşim çok istiyor
Test yapsam çıkar mı acaba erken gebelik testleri varmış 10 gün kala belli edenZaten Eger dollenme olduysa yerlesme olduysa bu gibi belirtiler olur.
İnşallah Can'ımIns esinize bi mujde verisiniz hayirlisiyla
Eger test varsa bi dene istersen hem merakini giderirsinTest yapsam çıkar mı acaba erken gebelik testleri varmış 10 gün kala belli eden
Bekleyecem de ağrılar kafamı çok karıştırdı işteşuan daha çok erken. en azından bi 5 gün daha bekleyin sonra erken gebelik testi yapın
Test Yok ama pazartesi kan veririm en garantisi o olurEger test varsa bi dene istersen hem merakini giderirsin
anladım. fakat varsa da henüz döllenme aşamasındadır. çıkmaz yaniBekleyecem de ağrılar kafamı çok karıştırdı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?