bile bile lades demişsiniz sanki. ama bu saatten sonra geri adım atmayın. siz ona benle iç demiyorsanız onun da size şimdi içmeyeceksin deme hakkı yok.
ayrıca burda aşırı muhafazakar ablalar başına üşüşür şimdi kafir filan ilan ederler seni. kafana takma. sen nasıl mutlu oluyosan oyle yaşa.
Kimseyle tartismaya niyetim ve istegim yok ama neden durduk yere laf atiyorsun? Ister istemez insanlarla muhattap olmus oluyorsun yani tanimadiign insanlar hakkinda konusup soz hakki tanimis oluyorsun.
Bende muhafazakar oldugum icin banada cevap hakki dogmus oluyor.
Kimseninde bugune kadar basina ucusmadim ornegin, neden sevgili iken birlikte oluyorsun? Neden sen aciksin sen neden boykesin soylesin diye...
Burdaki yorumumda gayet objektif ve ilimli yorumum oldu.
Kendiniz kendinize ozugrluk isterken baskarininkini kisitlayip yada asagaliyarak ozgur dusunce elde edemezsiniz.
Senin dusuncen sana... banane ister oyle giyin ister boyle. Ister kola ic ister bira ister raki vs...
Benim dusuncemdende sanane...
Herkes yorum yaparken artik muhafazakar yorumu, acik secik yorumu mu diye ayirtmi edecegiz?
Neden illa bu kitlelestirme derdi?
Evet, suan cevap yaziyorum cunku banada laf atmis oluyorsun muhafazakarlar falan ucusir diye. Leş kargalarina benzeyen bir halimiz mi var?
Once herkes haddini bilecek.
Genelleme yapmayacaksin...