Kızlar bi kakarmısınız?

Azrrmyscmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
18
8
1
30
Ya kızlar 3 günüm geçince doktora gittim beta geçen pazartesi 149 çıkmıştı doktor keseyi göremedi gelecek pazartesi yine gel dedi.. Bir hafta içinde hem keseyi hem bebeği görebilme şansımız varmı acaba? Doktor o zaman keseyi görmemiz lazım falan dedi ben korkuyorum.. Daha önce gebe kaldığım zaman 9haftalık olmasına rağmen kese bile görünmedi sonra kanamayla sonuçlandı düşük dediler.. Sonra yine hamile kaldım ondada kimyasal gebelik dediler yine ultrasonda göremeden kaybettik.. Aynı şeyleri yaşicam sanki.. Bir umut lütfen..

Benımde gecıkmemın 3 günü 97'54 ti ıcın rahat olsun keseyi salı günü gördüm sat 13 mayıstı 1 temmuzda da kalp atışını duyacağım ınsallah

Yani geçen hafta hiç bişey yokken bu hafta gidince hem bebeği hem keseyi görebilme şansım varmı canm

Yani geçen hafta hiç bişey yokken bu hafta gidince hem bebeği hem keseyi görebilme şansım varmı canm
Cnm zaten doktor 149la neden ultrason baktı anlamadım 149la nasıl görecek değerin 2000lerde olması lazım kese için inşallah görürsün cnm Rabbim kismetinden cıkarmasın

canım ne kadarlık hamilesin bilemedim. hemen görünmüyor kese zaten. benim ki 4,5 haftalık falandı göründüğünde ama o kadar zor görünüyordu ki sonra tekrar çağırmıştı beni. sıkma canını

keseyi hcg 1500 olduğunda görebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…