kızlar bi rüya gördüm çok korkuyorum

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
kızlar 2 gün önceki gece tektaşımın taşları düşmüş taşların olduğu yer simsiyah parmağımda duruyo böyle bir rüya gördüm..dünde bi anda aklıma geldi internetten rüya tabirlerine girdim ve rüya tabirlerinde yüzük sahibinin çocuğunun ölmesine delalettir yazıyordu..allahım bunu okudumya beynim durdu bi an korkudan iki kızım var biri 6 biri 1.5 yaşında duramıyorum dünden beri sürekli dua ediyorum rabbim yavrularımı koru diye hep aklımda atamıyorum kafamdan keşke okumasaydım..bi rüya aslında ama şuan bile ellerim titriyor..çalışıyorum annem bakıyo yavrularıma ama çok paniğim kafam hiç rahat değil...sadaka vericem bugün bi fakire ne yapsam kızlar nasıl rahatlasam dua edin nolur..ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın

Hayır Olsun Öncellikle Rüyanız .

Aklınıza Kötü Düşünceler Sokmayın Rüya Bu....

Geleceği Allahtan başka hiçbir ilim hiçbir kişi hiçbir şey bilemez.
Rüyayı Allah hayırlara yazsın deyip geçin.
Neticede bilinçaltımız dolu. Kötü düşünüp kötüyü çağırmanın anlamı yok.

Allah korusun öyle şeyler getirme aklına,dediğin gibi sadaka ver. Farklı anlamı da vardır rüyanın belki mesela ben de seneler önce bir dönem dişlerimin döküldüğünü görüyordum. O da yakınının,anne babanın vefatı demekmiş, kötü yormak istemedim sen de kötü yorma

Rüya ile amel olunmaz derler . Sözkonusu evlat olunca evham yyapmanız normal. Ama ruyaya çok takilmayin bence. Allah evlatlariniza ssağlıklı uzun ömürler versin

Allah korusun iyi düşün iyi olsun gönlünü ferah tut

Lütfen artık sene olmuş 2016, şu rüya yorumlarına inanmayın. Yok öyle bir şey. Safsata onlar. Ne kadarlık bilgileri var da bilim adamlarının bile hala çözemediği bir şeyi çözüp bir de yorumlayabiliyorlar. Beyin çok karmaşık bir şey. Rüya yorumlama gerçek dahi olsa rüyadaki varlıklara kişilerin yükledikleri anlamlar farklıdır. Herkese aynı yorumu yapılamaz. Rüya deyip geçin.

Ruya ile amel olmaz.her ruya rahmani degildir.siz sadaka verin hayra yorun ve uzerinde durmayin.

gün içinde olan bir olay bilinç altınızda kalmıştır yada bir film
allah hayırlara çıkarsın inşallah

bizim buralarda gerçi rüya kimseye anlatılmadan bir soganı dörtyol ağzına atarlar,

allahım rüyalarımı hayra çıkar denir ,

yap istersne

Allah hayra çıkartsın canim ben ruyani anlatmazsan olur diye biliyorum rabbim evlat acısı yasatmasin inşallah kimseye

Takıntı yapıp kendinizi üzmeyin.Benim de,gördüğüm bikaç rüyanın tabirinde ölmem gerekiyodu yıllar önce.Bikez de değil üstelik bikaç defa çıktı aynı tabir.Gördüğüm başka rüyaların da tabirinin kötü çıkması sonucu artık rüya tabirlerine bakmıyorum.Hem internette tabirlerle ilgili çok çeşitli şeyler yazıyor hem de rüyalara hayatınızı etkileyecek kadar ehemmiyet vermeyin..

Back
X