Kızlar bi yardım edin psikolojim bozuldu artık

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar doğum yapalı 10 ay oldu ama ben hala kilo veremedim üstüne sekiz kilo aldım emzirdiğim için çok acıkıyorum emzirirken nasıl vereceğim bu kiloları bana bi yardım edin lütfen

Öyle mi diyorsun emzirme bitene kadar da ben kendimi yiyip bitiririm

Sen bı annesın cocugunu dusunmek zrundasın beslenmen kuvvetlı olması lazım kılo dedıgın nedır yanı altı ayda sporla dıyetle tas gıbı olabılırsın ama cocugunun senın sutune ve krumana ıhtıyacı var sımdı gereksız yere doyet yapacaksın sutunun kalıtesı dusecek belkıde sut bebegıne yetmeyecek onun vıcdan azabı daha buyuk olur bence tatlım bosuna kendını uzme herkes cubuk kraker gıbı olmak zrunda degıl sende bır sure dıledıgını ye ıc emzrmen bıtınce hem sporunu yaparsın hem dıyetını ... Su an da spor yap dıyecegım bebegın kucuk zaten yruluyrsundur ne ara spor yapacaksın halin kalmıyrdur , dıyete basşasan hem sen hem bebegın vucut dırencı duser bosver

Sağlıklı ama yeterli birçok gıda var, ağır ve yağlı beslenince bebeğiniz daha çok besin almıyordur bence. Bir diyetisyene gidin, sebze ve protein ağırlıklı beslenin, kompleks karbonhidratlar alın bir sorun yaşamazsınız kilo da verirsiniz. Ama öncelikle stresten kurtulun stres yağ depolama hormonlarını tetikliyor.

Sen bı annesın cocugunu dusunmek zrundasın beslenmen kuvvetlı olması lazım kılo dedıgın nedır yanı altı ayda sporla dıyetle tas gıbı olabılırsın ama cocugunun senın sutune ve krumana ıhtıyacı var sımdı gereksız yere doyet yapacaksın sutunun kalıtesı dusecek belkıde sut bebegıne yetmeyecek onun vıcdan azabı daha buyuk olur bence tatlım bosuna kendını uzme herkes cubuk kraker gıbı olmak zrunda degıl sende bır sure dıledıgını ye ıc emzrmen bıtınce hem sporunu yaparsın hem dıyetını ... Su an da spor yap dıyecegım bebegın kucuk zaten yruluyrsundur ne ara spor yapacaksın halin kalmıyrdur , dıyete basşasan hem sen hem bebegın vucut dırencı duser bosver
Haklısın sanırım bi süre böyle mutlu olmayı öğrenmem lazım

Bebeğinizi alıp her gün yürüyüş yapın
Hem psikolojik olarak rahatlarsınız ikinizde

Back
X