Genelde adete yakin yumurtlama olur ve dollenirse geç dollenme oluyor. Oyle ki yumurtlama sonrasi adet olup sonrasinda hamile oldugunu ogrenen bile oluyor, üstüne görme dedikleri sey. Normalde biyolojik olarak adetten 14 gun sonra yumurtlama olur denir ama sizinki 14 u gecer ve daha sonra olursa, dollenirse geç dollenmedir.
Benimde bi düzensizlik var geçen ay 35. Günde adet oldum ama bu ay beklenen adet gününe 5 gün kala kahverengi ve açık pembe akıntım oldu şuandada 5 gün gecikti yazıyor adetimin bu geç döllenme olabilirmi erken gebelik testi yaptm sabah tek çizgi çıktı
Benimde bi düzensizlik var geçen ay 35. Günde adet oldum ama bu ay beklenen adet gününe 5 gün kala kahverengi ve açık pembe akıntım oldu şuandada 5 gün gecikti yazıyor adetimin bu geç döllenme olabilirmi erken gebelik testi yaptm sabah tek çizgi çıktı
Merhaba ben yeniyim. Ben de haziranla eşimle birlikte olduktan sonra adetim 5 gün erken oldu ve her zamankinden daha az yoğunlukta oldu. Temmuz da adet olmadım ve üstünden 8 gün geçti geçikmenin birinci gününde test yaptım aöa negatifti. Bir hafta boyunca her sabah aşırı bel ağrısı yaşadım ama bugün de hiç bi ağrı yok. Tekrar test yapsam mı bilemiyorum
Merhaba hanimlar bende geçen ay ki yumurtlamamı ovulasyon da gördüm adetim 16. günü yumurtlama 17 .günü yumurtlama 18.çatlama gördüm hep değerlendirdik sonra adetime 1 gün kala idrarimin rengi koyu dile gebelik olabilir mi diye test yaptım ama elimde gebelik testi vardı onu yaptım çift çizgi çıktı sonra gebelik testi aldım yaptım ama negatif o günüde değerlendirdik ama benim aklımda yumurtlama diye gelmedi 3 4 günden beri onu dusunuyroum acaba o yumurtlamamiydi diye sizce olabilir mi ? Ve ben adet oldum falan şuan yumurtlama gunlerim geçti hala kasiklarimda batmalar ve süt rengi ve şeffaf renginde akıntılar geliyor belim falan acayip ağrıyor acaba adetten önce gördüğüm yumurtlamada gebelik oluşma ihtimali var mı ya da gebelik varsa da bunu adet gecikmemle mi anlarım gebelik testi yaptım dün ama negatifdi.bilgi verirseniz sevinirim.