Kızlar bilginiz var mı

Mariaa01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
80
27
3
28
6 haftalık hamileyim genetik tip2 diyabet hastasiyim çok korkuyorum bebeğime zarar verecek diye hergün ağlıyorum çevrenizde bu gibi örnekler var mı

Tabi ki şeker hastaları var sadece düzenli kontrolde ol hiç bişeycik olmaz merak etme:)

Ağlayıp da kendini üzme stres yapma. Allah nasip ederse öyle ya da böyle kucağına alırsın

Tabi ki şeker hastaları var sadece düzenli kontrolde ol hiç bişeycik olmaz merak etme:)
Diaformin kullanıyorum sürpriz gebelik oldu beklemiyorduk doktora gidicez olumsuz bir cvp almaktan çok korkuyorum. Sanırım ilaç zarar veriyo olabilirmiş bebeğe

Diaformin kullanıyorum sürpriz gebelik oldu beklemiyorduk doktora gidicez olumsuz bir cvp almaktan çok korkuyorum. Sanırım ilaç zarar veriyo olabilirmiş bebeğe
Ben de diaformın kullanıyorum insülin direnci için, gebelik istiyorum, ilacın zarar verıdıgını doktor mu soyledı

Ağlayıp da kendini üzme stres yapma. Allah nasip ederse öyle ya da böyle kucağına alırsın
Kendimi öyle avutuyorum zaten. Allah isterse sağlık alırım kucağıma ama işte düşüncesi bile çok yıpratıyor beni ölü doğabilir kalbinde sıkıntı çıkabilir

Ben 12. Haftaya kadar glifor kullandım canım. Doktorum sonra kullandırmadı bebeğin beyin gelişimini etkiler dedi. Dahiliye uzmanıyla görüş için rahat etsin bence

Evet ama sürpriz gebelik oldu insulin kullanımına geçmem lazimmis sanırım şu an bebeğe zarar vermiş olabilir ilaç diaformin kullaniyorum
Canım gebelik devam ediyorsa zarar vermemistir diyo doktorlar çok kişi ne ilaçlar kullaniyo burda sıkıntı yapma doktorlarinla görüş güven

Ben de diaformın kullanıyorum insülin direnci için, gebelik istiyorum, ilacın zarar verıdıgını doktor mu soyledı
Canım ben diaforminle hamile kaldım hem de 9.gün . Gebe kalır kalmaz ünsiline geçmeliymişim sanırım kendi doktorumdan duymadım ama bırakma düşük yaparsın diyenler de var. Sen şeker hastası mısın yok pko için mı kullaniyorsun

Ben 12. Haftaya kadar glifor kullandım canım. Doktorum sonra kullandırmadı bebeğin beyin gelişimini etkiler dedi. Dahiliye uzmanıyla görüş için rahat etsin bence
Peki sen pko için mı kullansın yoksa şeker hastası mısın canım

Canım ben diaforminle hamile kaldım hem de 9.gün . Gebe kalır kalmaz ünsiline geçmeliymişim sanırım kendi doktorumdan duymadım ama bırakma düşük yaparsın diyenler de var. Sen şeker hastası mısın yok pko için mı kullaniyorsun
Ben de suanda tedavı asamasındayım insülin direncim 3.1 kullanmaya devam et dedı doktor, ikisi de deıl canm sadece direnc cıkıyor ben de 🤷‍♀️

Canım gebelik devam ediyorsa zarar vermemistir diyo doktorlar çok kişi ne ilaçlar kullaniyo burda sıkıntı yapma doktorlarinla görüş güven
Beyin gelişimini vs etkileyebiliyor ve doğumdan 1 gün sonra bebeğini kaybedenler olmuş Allahım hicbir anneye yaşatmasın

Beyin gelişimini vs etkileyebiliyor ve doğumdan 1 gün sonra bebeğini kaybedenler olmuş Allahım hicbir anneye yaşatmasın
Cnm inşallah birşey olmaz ölüm yaşam bizim elimizde değil öyle düşün kimin ne olacağı belli değil nasibi varsa birşey olmaz böyle düşün bende anti depresan kullanmaya başladım bugün temizlik takıntım var kadın dogumcu ve pisikyatriye gittim ikiside bebek büyük kullanabilirsin dedi ama bende çok korkuyorum ihtiyacım var şöyle düşünüyorum nasibi varsa zaten kimse engel olamaz inşallah sende böyle düşün

Back
X