Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm doktorla konusmalisin ne durumlar yaşayıp bebekleri doğan var6 haftalık hamileyim genetik tip2 diyabet hastasiyim çok korkuyorum bebeğime zarar verecek diye hergün ağlıyorum çevrenizde bu gibi örnekler var mı
Diaformin kullanıyorum sürpriz gebelik oldu beklemiyorduk doktora gidicez olumsuz bir cvp almaktan çok korkuyorum. Sanırım ilaç zarar veriyo olabilirmiş bebeğeTabi ki şeker hastaları var sadece düzenli kontrolde ol hiç bişeycik olmaz merak etme:)
Evet ama sürpriz gebelik oldu insulin kullanımına geçmem lazimmis sanırım şu an bebeğe zarar vermiş olabilir ilaç diaformin kullaniyorumCnm doktorla konusmalisin ne durumlar yaşayıp bebekleri doğan var
Ben de diaformın kullanıyorum insülin direnci için, gebelik istiyorum, ilacın zarar verıdıgını doktor mu soyledıDiaformin kullanıyorum sürpriz gebelik oldu beklemiyorduk doktora gidicez olumsuz bir cvp almaktan çok korkuyorum. Sanırım ilaç zarar veriyo olabilirmiş bebeğe
Kendimi öyle avutuyorum zaten. Allah isterse sağlık alırım kucağıma ama işte düşüncesi bile çok yıpratıyor beni ölü doğabilir kalbinde sıkıntı çıkabilirAğlayıp da kendini üzme stres yapma. Allah nasip ederse öyle ya da böyle kucağına alırsın
Canım gebelik devam ediyorsa zarar vermemistir diyo doktorlar çok kişi ne ilaçlar kullaniyo burda sıkıntı yapma doktorlarinla görüş güvenEvet ama sürpriz gebelik oldu insulin kullanımına geçmem lazimmis sanırım şu an bebeğe zarar vermiş olabilir ilaç diaformin kullaniyorum
Canım ben diaforminle hamile kaldım hem de 9.gün . Gebe kalır kalmaz ünsiline geçmeliymişim sanırım kendi doktorumdan duymadım ama bırakma düşük yaparsın diyenler de var. Sen şeker hastası mısın yok pko için mı kullaniyorsunBen de diaformın kullanıyorum insülin direnci için, gebelik istiyorum, ilacın zarar verıdıgını doktor mu soyledı
Peki sen pko için mı kullansın yoksa şeker hastası mısın canımBen 12. Haftaya kadar glifor kullandım canım. Doktorum sonra kullandırmadı bebeğin beyin gelişimini etkiler dedi. Dahiliye uzmanıyla görüş için rahat etsin bence
Ben de suanda tedavı asamasındayım insülin direncim 3.1 kullanmaya devam et dedı doktor, ikisi de deıl canm sadece direnc cıkıyor ben deCanım ben diaforminle hamile kaldım hem de 9.gün . Gebe kalır kalmaz ünsiline geçmeliymişim sanırım kendi doktorumdan duymadım ama bırakma düşük yaparsın diyenler de var. Sen şeker hastası mısın yok pko için mı kullaniyorsun
Beyin gelişimini vs etkileyebiliyor ve doğumdan 1 gün sonra bebeğini kaybedenler olmuş Allahım hicbir anneye yaşatmasınCanım gebelik devam ediyorsa zarar vermemistir diyo doktorlar çok kişi ne ilaçlar kullaniyo burda sıkıntı yapma doktorlarinla görüş güven
İnsülin direnci için verdi doktorum bir seneden fazla kullandım.Peki sen pko için mı kullansın yoksa şeker hastası mısın canım
Ne zamandir kullaniyorsunBen de suanda tedavı asamasındayım insülin direncim 3.1 kullanmaya devam et dedı doktor, ikisi de deıl canm sadece direnc cıkıyor ben de![]()
1 yılı gectı, benım direncim 6,9 idi 12 kılo verdım, biraz daha vermem gerekNe zamandir kullaniyorsun
Şekerini olcturdun mü hiçİnsülin direnci için verdi doktorum bir seneden fazla kullandım.
Cnm inşallah birşey olmaz ölüm yaşam bizim elimizde değil öyle düşün kimin ne olacağı belli değil nasibi varsa birşey olmaz böyle düşün bende anti depresan kullanmaya başladım bugün temizlik takıntım var kadın dogumcu ve pisikyatriye gittim ikiside bebek büyük kullanabilirsin dedi ama bende çok korkuyorum ihtiyacım var şöyle düşünüyorum nasibi varsa zaten kimse engel olamaz inşallah sende böyle düşünBeyin gelişimini vs etkileyebiliyor ve doğumdan 1 gün sonra bebeğini kaybedenler olmuş Allahım hicbir anneye yaşatmasın
Açlık tokluk bakıyoruz düzenli olarak, üç aylık şeker de baktırdım.Şekerini olcturdun mü hiç