kizlar bilgisi olan

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Ovulasyon testi kullanmak istyrm bu ay yanliz kapida odemeli alabilcgm bi yer varmi acaba yardimci olursaniz sevinirim kapida odemeli bulamadim hep kredi karti bndede kart yok malesef

Canım hepsiburada kapıda ödeme gönderiyodu en son ama belli başlı ürünlerde onun harici bnde hiç duymadım kartla alıyorum çünkü

Canm eczanelerde satıyorlar ordan alablrsin her eczanede bulunuyor artık onlar.ayrica ateş olcme yonteminide tavsiye ederim

Canm eczanelerde satıyorlar ordan alablrsin her eczanede bulunuyor artık onlar.ayrica ateş olcme yonteminide tavsiye ederim
Burda eczanede 4 tane var icinde 30 tl 4 taneyle tutturamadm bi kere sldm denedim tutmadi toplu alim diyrm o yuzdn cnm sagolasin bu ates olcme nasil oluyo bu gun aldim olcum aletini de nasil yapcm

Cnm bi yer buldum onada gitti gidiyordan ulastim kendi sitesi varmis innovita mi neydi siparis verdm lutfn dua et olsn insallah Allah bagslasin sanada cnm
canim olur hic dert etme, sakin olursan daha cabuk gelir, tecrubeyle sabit ;) dualarim sen ve senin gibi cok isteyenlerle canim. İnsallah tez zamanda gonlunden gecen hayirli haberi alirsin :dua:

Canm onu adet gunu basliyosun dil altından hergün sabah 7 de ölçtum ben diğer adet ne kadar olcuyosun yumurtlama günden 1 gün önce ateşin düşüyor yumurtlama gnu bariz yükseliyor yani 36.0 gibi giden ateş yumurtlamdan 1 gün sonra 36.2 veya 36.4 oluyor herkesde farklı çıkar bunu unutma. Ben bu ay böyle gebe kaldım atesin dusmesse adet gunu dahil belki gebesin

Back
X