kızlar bir aile kimlerden oluşur ?

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
32
Merhaba hanımlar direk konuya giriyorum. Ben 2 yıla yakın bir suredir evliyim 3 aylık hamileyim eşim bu bayramda ailecek köye gidelim diyor ben o ve kv bense hem hamilelikten hemde başbaşa gidemeyeceğimizden gelmek istemediğimi söyledim oda sensiz gitmem dedi. Bende beni anneme bırak sen annen ile git hayatım dedim. Gitmek istememin sebebi malum eşim 3 yıldır babasının mezarına gitmedi bu yıl izinde kullanmadı bir gun bile olsa gitmek istiyorum dedi bende ikiletmedim fakat başbaşa gidemeyeceğimiz için de istemiyorum biz balayınada gidemedik maddiyattan dolayı ayrıca kv ve kp ölmeden önce boşanmışlar belirteyim bunu da şimdi sizce ne yapmalıyım iki günlüğüne susup gitmeli miyim yoksa annemde kalıp onların gitmesine müsade mi etmeliyim. Kv karşı mesafemi koydum son yaşadıklarımdan dolayı ayrıca aynı bina içerisindeyiz karşı karşıya oturuyoruz bunları belirtmemde belki bir faydası olur.

Merhaba hanımlar direk konuya giriyorum. Ben 2 yıla yakın bir suredir evliyim 3 aylık hamileyim eşim bu bayramda ailecek köye gidelim diyor ben o ve kv bense hem hamilelikten hemde başbaşa gidemeyeceğimizden gelmek istemediğimi söyledim oda sensiz gitmem dedi. Bende beni anneme bırak sen annen ile git hayatım dedim. Gitmek istememin sebebi malum eşim 3 yıldır babasının mezarına gitmedi bu yıl izinde kullanmadı bir gun bile olsa gitmek istiyorum dedi bende ikiletmedim fakat başbaşa gidemeyeceğimiz için de istemiyorum biz balayınada gidemedik maddiyattan dolayı ayrıca kv ve kp ölmeden önce boşanmışlar belirteyim bunu da şimdi sizce ne yapmalıyım iki günlüğüne susup gitmeli miyim yoksa annemde kalıp onların gitmesine müsade mi etmeliyim. Kv karşı mesafemi koydum son yaşadıklarımdan dolayı ayrıca aynı bina içerisindeyiz karşı karşıya oturuyoruz bunları belirtmemde belki bir faydası olur.
Babasının mezarını 3 yıldır görmeyen kocam icin tek basına gidemeyeceğiz diye trip atmazdım.

Acımasız geldiniz bana biraz.

Tatile, gezmeye gitmiyorsunuz ki niye başbaşa gitme olayına taktınız

Aslında kardeşinin bulunduğu şehre gidecek oradan da babasının mezarını ziyaret edecekmiş bir saatlik bir mesafe bir hamilelikte gerçekten kötü geçiyor yanlız olsak yine dayanır giderdim ama kv yüzünden soğudum yani bizim bir aile olduğumuzu anlayamadı sanki her ailecek lafının içinde

Ben boyle şeylerde eşlerin her zaman birlikte olmaları gerektiğine inanırım. 2 gün diyorsunuz. 2 hafta bile olsa sırf esim mutlu olacak diye giderdim ben, gittiğim de çok olmuştur. Eşimde benim aileme karşı hic beni üzmez.
Kv nin evi çok küçük ve eltim görümceler vs çok kalabalık olduğumuz da olur. Rahat edemeyeceğimi bilmeme rağmen eşimin mutlu olması isin bir kaç günlüğüne gidip kalirim. Çok da kıymet görürüm hem esim hem ailesi tarafından. Belli sınırlarımı bilirler ona dikkat ederler hic bor sorunda yaşamıyoruz. İki gun için ayrı kalmayın derim.

Ben olsam hiç sorun etmeden gider kayinbabama bir fatiha okurdum. Hem eşim de mutlu olurdu. Aranızda farklı sorunlar yoksa kV de problem etmeyin. Sonuçta iki gün ve tatil değil gideceğiniz yer.

Ben boyle şeylerde eşlerin her zaman birlikte olmaları gerektiğine inanırım. 2 gün diyorsunuz. 2 hafta bile olsa sırf esim mutlu olacak diye giderdim ben, gittiğim de çok olmuştur. Eşimde benim aileme karşı hic beni üzmez.
Kv nin evi çok küçük ve eltim görümceler vs çok kalabalık olduğumuz da olur. Rahat edemeyeceğimi bilmeme rağmen eşimin mutlu olması isin bir kaç günlüğüne gidip kalirim. Çok da kıymet görürüm hem esim hem ailesi tarafından. Belli sınırlarımı bilirler ona dikkat ederler hic bor sorunda yaşamıyoruz. İki gun için ayrı kalmayın derim.
Maalesef ki eşimin ailesi hiç kıymet göstermez eşimle tabiki giderim fakat kv ile gezmek istemiyorum orada her yere gelecek

Ben sizi haklı göremiyorum. Kayınvalideyi götürmeseniz ne kadar üzülürler. Tatil beldesine gidiyor olsanız neyse

Aslında kardeşinin bulunduğu şehre gidecek oradan da babasının mezarını ziyaret edecekmiş bir saatlik bir mesafe bir hamilelikte gerçekten kötü geçiyor yanlız olsak yine dayanır giderdim ama kv yüzünden soğudum yani bizim bir aile olduğumuzu anlayamadı sanki her ailecek lafının içinde

Babasının mezarını ziyaret ettiğinde yaninda olmanız ilişkiniz için de çok güzel olur bence.
Bu arada balayına gitmemiş olmayı çok da takmayın. Herkes balayına gidecek diye bir kural kaide yok. Caninizi sıkmayın.
Kv yede herşeyin için de olma fırsatı vermeyin. Girmezseniz daha çok herşeyin içinde olmaya çalışabilir.

Ben olsam hiç sorun etmeden gider kayinbabama bir fatiha okurdum. Hem eşim de mutlu olurdu. Aranızda farklı sorunlar yoksa kV de problem etmeyin. Sonuçta iki gün ve tatil değil gideceğiniz yer.
Ya aslında takıldığım nokta ailecek lafından sora kimleri saydığı sonuçta biz bir aileyiz ben aile dediğimde eşim ben ve bebeğimden bahsediyorum o dört kişiden bahsediyor

Ben sizi haklı göremiyorum. Kayınvalideyi götürmeseniz ne kadar üzülürler. Tatil beldesine gidiyor olsanız neyse
Daha bir ay evvel oradan geldi kv ve lütfedip gidip görmedi eski eşinin mezarını şimdi biz gidince mi üzülecek

Merhaba hanımlar direk konuya giriyorum. Ben 2 yıla yakın bir suredir evliyim 3 aylık hamileyim eşim bu bayramda ailecek köye gidelim diyor ben o ve kv bense hem hamilelikten hemde başbaşa gidemeyeceğimizden gelmek istemediğimi söyledim oda sensiz gitmem dedi. Bende beni anneme bırak sen annen ile git hayatım dedim. Gitmek istememin sebebi malum eşim 3 yıldır babasının mezarına gitmedi bu yıl izinde kullanmadı bir gun bile olsa gitmek istiyorum dedi bende ikiletmedim fakat başbaşa gidemeyeceğimiz için de istemiyorum biz balayınada gidemedik maddiyattan dolayı ayrıca kv ve kp ölmeden önce boşanmışlar belirteyim bunu da şimdi sizce ne yapmalıyım iki günlüğüne susup gitmeli miyim yoksa annemde kalıp onların gitmesine müsade mi etmeliyim. Kv karşı mesafemi koydum son yaşadıklarımdan dolayı ayrıca aynı bina içerisindeyiz karşı karşıya oturuyoruz bunları belirtmemde belki bir faydası olur.[/QUOT

Sinirlerin bozulacaksa gitme.Hassas dönemdesin çünkü.Hamilesin, iyi değilim hayatım yolda iyi gelmez bana falan de bir bahane bul .Kayınvaldeni araya katma sonra seninle yine gideriz de

İyi de ablasına gidince de başbaşa olmuyorsunuz ki, kayınvalideniz de belli ki kızına gitmek istiyor ..
Ben pek haklı görmedim düşüncelerinizi .
Abla değil bekar kaynım eşimin derdi işlerden çok bunladım iki gün de bişe gezip babanı ziyaret edip gelelim

Babasının mezarını ziyaret ettiğinde yaninda olmanız ilişkiniz için de çok güzel olur bence.
Bu arada balayına gitmemiş olmayı çok da takmayın. Herkes balayına gidecek diye bir kural kaide yok. Caninizi sıkmayın.
Kv yede herşeyin için de olma fırsatı vermeyin. Girmezseniz daha çok herşeyin içinde olmaya çalışabilir.
Hamilelikten bide heralde devamlı bana ettiği lafları yaptıklarını hatırlayıp sinirleniyorum oda böyle herşeyin içinde olmak isteyince işte..

Onu asla söylemedim zaten çok kotu bir hamilelik geçiriyorum bunu belirttim ben yolda mahvolurum diye

sen kayınvalıdeyle gıtmek ıstemıyorsun dıye kocanla annesını basbasa gondermek nasıl bı iş :)
nıye eşini yalnız bırakıyorsun cok yanlıs...

Back
X