Kizlar bir akil lutfen beraber yasamak....

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Kizlar biz bazi sebeplerden oturu kaynimlar ile beraber oturuyoruz.
Ve kaynim olcak salak tobe tobe benimle 3 bes gundur konusmuyor.
Sabkim agzindan lokmasi almisim gibi bir kinli bir kinli.
Bendende yasca kucuk nedenini sorsam mi.
Yoksa cokda tin diye dewam mi etsemm.
Birde eltiler arasinnda is bolumu nasil olmali.
Hersey benden bekleniyor gibi geliyor.
Ben yapmayinca sanki hersey aksiyor gibi.
gidim benden yasca ufak kaynima sormalimiyim derdin ne diye bilmiyorum.
Bole huzursuzluk hosuma gitmiyor.
Eski kafali cahil tiplerden birde.

Benim ufak bebegim var digri hamile.
Ve hamileligi rahat.
Ben hamileligimde of ne siz sorun ne ben soyliyim.
Baya kotuydu.
Bu duruma canim çok sikiliyor kizlar ya :KK43:

Kv nin evinde beraber oturuoruz bu arada .
Yani gecici bir sure ozel bir neden ama aylarca da surebilir yillarca da gunlercede.

Kaynina sor bence neden konusmadigini.

Eltine de söyle destek ciksin sana oturup poposunu büyütmesin

Herkes kendi isini yapsin. Ben bu gecinememeyi anlamiyorum madem bir arada yasiyorsunuz o zaman bunlara katlanmaniz lazim karsilikli. Biri yemek yapar oburu temizlik. Biri cay koyar oburu ikramlik hazirlar. Cok zor degil. Ya cikacaksiniz ayri eve ya da bunlara rahatsiz olmayacaksiniz.
Ayrica kimin hamileligi kolay kimin zor gecti bilemezsiniz

Herkes kendi isini yapsin. Ben bu gecinememeyi anlamiyorum madem bir arada yasiyorsunuz o zaman bunlara katlanmaniz lazim karsilikli. Biri yemek yapar oburu temizlik. Biri cay koyar oburu ikramlik hazirlar. Cok zor degil. Ya cikacaksiniz ayri eve ya da bunlara rahatsiz olmayacaksiniz.
Ayrica kimin hamileligi kolay kimin zor gecti bilemezsiniz

Benim ewim ayri baska sehirdeyim.
Belirttigim gibi ozel durumdan ötüru bole evime donucem ins ama ne zaman belli değil

Yanı kendi açımdan bakayım. Evlendim diyelim kv ile yaşamak zaten başlı başına problem olurdu benim için. Bir de üzerine elti gelince özel alan kalmamıştır. Bence herkes için huzursuz bi ortam. Bi an önce ayrılmaya bakın.
Bu arada 1 ay önce mi evlendiler yoksa 1 ay önce mi birlikte yasamaya başladılar ?

Özel bir sebep ne olabilir? Eşiniz çalışmıyor mu?
Aklım almıyor benim o özel sebebi. Bir lokma ekmeğe mi muhtaçsınız? Ancak bu yüzden böyle bir şey kabul edilebilir.

Cok sukur esimin isi cok yerinde.
Hastalik desem agir yatalaklik desem.
Zaten esimin ve gelirinin iyi olmasi bizi burda tutuyor.yani onlara kalsa esim calisip yedircek.
Ben hizmetci gibi olacam.
Olmayincada tavirrrr

Yanı kendi açımdan bakayım. Evlendim diyelim kv ile yaşamak zaten başlı başına problem olurdu benim için. Bir de üzerine elti gelince özel alan kalmamıştır. Bence herkes için huzursuz bi ortam. Bi an önce ayrılmaya bakın.
Bu arada 1 ay önce mi evlendiler yoksa 1 ay önce mi birlikte yasamaya başladılar ?

Evlndiler

Ama hamile diyorsunuz çok kolay bi hamilelik diyorsunuz ? Gerdek gecesi mi hamile kalmış ?
Bir de hamileliğini yeni öğrenmiş olması lazım. 1 aylık hamile kadın çok zor bir hamilelik geçirmez sanırım. Bunun için biraz daha süreç geçmesi gerekmez mi?

Cok sukur esimin isi cok yerinde.
Hastalik desem agir yatalaklik desem.
Zaten esimin ve gelirinin iyi olmasi bizi burda tutuyor.yani onlara kalsa esim calisip yedircek.
Ben hizmetci gibi olacam.
Olmayincada tavirrrr
Kaynana mi yatalak hasta? E o zaman esinizin de durumu iyiymis bir bakici tutun siz de evinize donun. Bence sorun esinizde. Es boyle olursa kayniniz tavir da yapar,baskasi baska sey de yapar herkes yapar yani. Hatayi esinizde aramali baskalarina sarmamalisiniz bence

Kaynana mi yatalak hasta? E o zaman esinizin de durumu iyiymis bir bakici tutun siz de evinize donun. Bence sorun esinizde. Es boyle olursa kayniniz tavir da yapar,baskasi baska sey de yapar herkes yapar yani. Hatayi esinizde aramali baskalarina sarmamalisiniz bence

Ya ole gorunuyor aslnda ama durum oda degil ifsa olmamak icin tam yazamadigim icin yanlis anlasiliyorum

Ama hamile diyorsunuz çok kolay bi hamilelik diyorsunuz ? Gerdek gecesi mi hamile kalmış ?
Bir de hamileliğini yeni öğrenmiş olması lazım. 1 aylık hamile kadın çok zor bir hamilelik geçirmez sanırım. Bunun için biraz daha süreç geçmesi gerekmez mi?

Yanlismi yazdim 2 aylik ewli 1 aylik hamile .
Ben yine herseyi yaparim ama saygisizlikda olunca isin icinde bnimde yapasim gelmiyor

Ya ole gorunuyor aslnda ama durum oda degil ifsa olmamak icin tam yazamadigim icin yanlis anlasiliyorum
E o zaman bilemeyiz ki ne diyecegimizi. Eltinize sorsak o da der ki “eltimin evi barki var ama geldi kaynanaya coreklendi,zaten bize bile yer yok bir de onlari cekiyoruz “ hakli olarak. Kvnize sorsak o da der ki”2 oglan verdim 6 kisiyi geri aldim ev evlikten cikti” :KK66:
Kv hasta olsa da olmasa da,sizin evinizi birakip gelmeniz mantik disi. Eger esinize ihtiyac varsa siz evinizde kalmaliydiniz, esiniz gidip gelmeliydi,bakici lazimsa tutmaliydi,para lazimsa vermeiydi yani.

Back
X