kızlar bir akıl verin ben mi haksızım?

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
dün gece sevgilimle msnde kameraları açmış oturuyorduk film izleyelim dedik ve bir film açtık. bir tane yavru köpeğim var o esnada o uyuyordu biz filmin daha 15.-20. dksında falandık köpeğim uyandı uyku sersemi tuvaletini halıya yaptı bende idarelik bir ıslak mendille sileyim dedim sildim o esnada sevgilim görmüş kameradan. filmi kapattırdı ve kızdı. kızgınlıkla sabah uyumuştur huyunu biliyorum . şuanda da benim bildiğim hala uyanmadı uyandıysa da bana yazmadı. benim bir gözüm filmdeyken diğer taraftan 30 saniye halı silmişim bu kızılacak bir şey mi :44::44:

KK'da konu açmak için +18 yaş sınırı mı koyulsa acaba ya.

Çocukça şeylerle uğraşmayın arkadaşım, Ufacık şeyleri sorun yapmayın.

Hayatta dert edilecek o kadar çok şey var ki...

neyı sorun etmış anlamadım,ne var bu olayda... yaşlar küçük sanırım...

KK'da konu açmak için +18 yaş sınırı mı koyulsa acaba ya.

Çocukça şeylerle uğraşmayın arkadaşım, Ufacık şeyleri sorun yapmayın.

Hayatta dert edilecek o kadar çok şey var ki...

son cümleniz hariç size katımıorum...
kk da yazmıo mu, belki sebep var belki yok, canınız mı sıkkın yazın rahatlayın diye...
kafasına takılmış, soruyo...
illa konu açmak için, aldatan bi koca veya hayatı zindan eden bi kayınvalide mi gerekiyo?

cnm erkek arkadaşın anlayışsız davranıp, olayı büyütmüş...
yakında düzelir,merak etme...

halıyı 30sn de sildiğiniz için mi kızdı? kendisi kaç saniyede siliyormuş ki?

cnm erkek arkadaşın anlayışsız davranıp, olayı büyütmüş...
yakında düzelir,merak etme...
teşekkür ederim beni savunmuşsunuz . cevabınız rahatlattı .

halıyı 30sn de sildiğiniz için mi kızdı? kendisi kaç saniyede siliyormuş ki?

yok canım neden film izlerken halı silmişim diye :44:

arkadaşlar ortada bişeyler sorun olabilmesi için yada konu açılabilmesi için birinin diğerini tehdit etmesi yada aldatması aldatılması vs vs şeyleri uygun buluyorsunuz anladığım kadarıyla. fikir almak istedim . istemeyen okur çıkar zorla cevap yaz demedim ben kimseye. herkesin kendine göre büyük küçük sorunları olabilir. yaş sınırlamaları falan karışmış olaya çok merak eden oluyorsa yaşım 20 erkek arkadaşım da 28 yaşında. fakat şunu belirteyim ki ortada ben bi sebeb görmedim kavgamız için şuan konuşacak kimsem olmadığından buraya yazdım. sonuç olarak bir derdim var köşesinin bu amaçla açılmış olduğu kanısındayım. sizin sorunlarınız dinleyelim madem bizimkileri kayda değer bulmuyorsanız eğer. ama burdaki verdiğiniz cevaplar hatalı sonuç olarak (bence) . çünkü ben 3 ünüze de özelden msj atmışım da gelin konuma yorum yapın demişim gibi davranmanın anlamı yok . her neyse

erkek arkadasiniz köpeginizin pisligini islak mendille silmis olmasniza bozulmasin
yani titizdir belki midesi bulanmistir
sahsen benim midem bulandi burdan

Son düzenleme:
Erkek arkadaşının verdiği tepki çok gereksiz olmuş. Arayıp sorma bence o arasın hatalı olan o çünkü

çok ayıp etmişin.
o bokun orda kalması lazımdı.
film bitince silsen nolurki..
sevgiline büyük haksızlık...

bu saçma bi tepki böyle ya. 30 saniye için mi kızdı sana tövbe tövbe yaşlarınız kaç ki canım sizin..
gerçekten çok saçma olmuş yani cocukca ergence ergen ötesi birşey olmuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…