- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
dün gece sevgilimle msnde kameraları açmış oturuyorduk film izleyelim dedik ve bir film açtık. bir tane yavru köpeğim var o esnada o uyuyordu biz filmin daha 15.-20. dksında falandık köpeğim uyandı uyku sersemi tuvaletini halıya yaptı bende idarelik bir ıslak mendille sileyim dedim sildim o esnada sevgilim görmüş kameradan. filmi kapattırdı ve kızdı. kızgınlıkla sabah uyumuştur huyunu biliyorum . şuanda da benim bildiğim hala uyanmadı uyandıysa da bana yazmadı. benim bir gözüm filmdeyken diğer taraftan 30 saniye halı silmişim bu kızılacak bir şey mi:44::44:
KK'da konu açmak için +18 yaş sınırı mı koyulsa acaba ya.
Çocukça şeylerle uğraşmayın arkadaşım, Ufacık şeyleri sorun yapmayın.
Hayatta dert edilecek o kadar çok şey var ki...
dün gece sevgilimle msnde kameraları açmış oturuyorduk film izleyelim dedik ve bir film açtık. bir tane yavru köpeğim var o esnada o uyuyordu biz filmin daha 15.-20. dksında falandık köpeğim uyandı uyku sersemi tuvaletini halıya yaptı bende idarelik bir ıslak mendille sileyim dedim sildim o esnada sevgilim görmüş kameradan. filmi kapattırdı ve kızdı. kızgınlıkla sabah uyumuştur huyunu biliyorum . şuanda da benim bildiğim hala uyanmadı uyandıysa da bana yazmadı. benim bir gözüm filmdeyken diğer taraftan 30 saniye halı silmişim bu kızılacak bir şey mi:44::44:
teşekkür ederim beni savunmuşsunuz . cevabınız rahatlattı .cnm erkek arkadaşın anlayışsız davranıp, olayı büyütmüş...
yakında düzelir,merak etme...
halıyı 30sn de sildiğiniz için mi kızdı? kendisi kaç saniyede siliyormuş ki?
2 gündür sınanıyo sanırım sabrımız kulüpte
yenge olayı bitti şimdi de bu mu başladı!!!!!!!!!!
2 gündür sınanıyo sanırım sabrımız kulüpte
yenge olayı bitti şimdi de bu mu başladı!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?