Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda boyle bir huyu vr mi tam ondan emin değilim kndmi inandirsam belki unutmam dha kolay olucakBen bir yerde duymustum; "bir adamı kimse nikah masasına oturtamıyorsa sen de oturtmaya kalkma tatlım,sen üzülürsün." Diye. Siz de bence böyle her kıza asılan biriyle bir iliski düşünmeyin. Huylu huyundan vazgeçmez.
Eee sen de kızsın ve senin de peşinden koşabilir, biraz hızlı koş ki nefesi kesilsin başka kızların peşinden koşamasın.al sana akıl:))Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var napicm bilmiyorum bundan 4 -5 ay önce 2 seneye yakin bir iliskim vardi bitti ve sonunda kurtuldum
Ama daha yeni bir ilişkiyi bitirmisken birinden felaket şekilde hoşlanmaya basladim nasil boyle oldum bilmiyorum normalde kolay kolay kimseyi beğenmem sevmem ama sanki bir şeyler hissetmeye basladim
Ama simdi olayin kotu tarafini anlatyim çocuğu biraz arastiriyim dedm cok kotu şeyler duydum ama normalde hic öyle biri gbi durmuyor ama genelde kiz peşinde kosan bi çocukmuş maleseftabi ben anlatılanlara pek inanmadim anlatilan kişi güvenilir olmadgini düşünüyorum çünkü
arkdasimin sosyal hesabindan eklettrdm ve çocuk onada mesaj atti yani gerçekten kiz peşinde kosan bir tip olabilir
ama ben bunlara rağmen aklimdan cikaramiyorum surekli düşünüyorumm napicmm bir akil verinin lutfenn
![]()
Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var napicm bilmiyorum bundan 4 -5 ay önce 2 seneye yakin bir iliskim vardi bitti ve sonunda kurtuldum
Ama daha yeni bir ilişkiyi bitirmisken birinden felaket şekilde hoşlanmaya basladim nasil boyle oldum bilmiyorum normalde kolay kolay kimseyi beğenmem sevmem ama sanki bir şeyler hissetmeye basladim
Ama simdi olayin kotu tarafini anlatyim çocuğu biraz arastiriyim dedm cok kotu şeyler duydum ama normalde hic öyle biri gbi durmuyor ama genelde kiz peşinde kosan bi çocukmuş maleseftabi ben anlatılanlara pek inanmadim anlatilan kişi güvenilir olmadgini düşünüyorum çünkü
arkdasimin sosyal hesabindan eklettrdm ve çocuk onada mesaj atti yani gerçekten kiz peşinde kosan bir tip olabilir
ama ben bunlara rağmen aklimdan cikaramiyorum surekli düşünüyorumm napicmm bir akil verinin lutfenn
![]()
peki bunu nasil ogrenirim senceSimdi söyle bisey var.Hayatinin sonuna kadar abaza takilan da var,hayatinin kadinini bulunca bu islerden elini cekenler de var,hic abaza olmamis olanlar da.Onemli olan seninkinin hangi sinifa dahil oldugu.
yani orasini bilmiyorum ama bi kac bakisma oldu sadeceÇocukta senden hoşlaniyor mu ? Madem guvenilmeyen bir tipmis uzak dur degismiyorlar cunku
geçmesini istemiyorum cok tatliiiboşverrrr...
boşluktan kapılmışsın....
geçer....
Tanimadan bilemezsin ki.Milletin lafiyla nereye kadar fikir sahibi olabilirsin.Simdi sen diyosun ya arkadasimdan yazdik ona da cevap verdi diye.Simdi sunu dusun.Tipi hosuna giden biri sana yazsa sen ona yazmaz misin?Cogu kisi yazar.Onemli olan bi iliskiye baslayinca senden baskasini gozunun görmemesi.Bi tür kumar bu.Demem o ki denemeden bilemezsin.peki bunu nasil ogrenirim sence
cok guzel fikirdiEee sen de kızsın ve senin de peşinden koşabilir, biraz hızlı koş ki nefesi kesilsin başka kızların peşinden koşamasın.al sana akıl:))
inşallah konusma fırsatim olurda tanirimTanimadan bilemezsin ki.Milletin lafiyla nereye kadar fikir sahibi olabilirsin.Simdi sen diyosun ya arkadasimdan yazdik ona da cevap verdi diye.Simdi sunu dusun.Tipi hosuna giden biri sana yazsa sen ona yazmaz misin?Cogu kisi yazar.Onemli olan bi iliskiye baslayinca senden baskasini gozunun görmemesi.Bi tür kumar bu.Demem o ki denemeden bilemezsin.
Baktin bu adim atmiyo,sende hala hoslaniyosan bu sefer kendi hesabindan yaziver.Vur kac taktigi yapinşallah konusma fırsatim olurda tanirim