• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir akıl verin nolur :(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
çalıştığım iş yerinde çok sıkıntılı günler geçiriyorum az evvel başımdan bir olay geçti aynı yerde çalıştığım adam beni yanına çağırdı gittim yapılan işlemlerde bir yanlışlık olmuş aynı iş 2 sefer yapılmış ama bu hata tamamıyle o adamın hatası hem kendisi yapmış hemde işi yaptıktan aynı evrağı bana vermiş tabi önceden onun yaptığından haberim yok neyse beni çağırdı gittim bir sürü bağırdı çağırdı demediğii bırakmadı naptını bilmiyorsun ne yaptığından haberin yok falan filan bende dedimki önceden sizde yapmışsınız sizinde kendinizden haberiniz yok dedim bu sefer döndü bana terbiyesizlik yapma defol git şurdan dedi ayy bir kötü oldum hem o kadar iş yapıyorum hemde azar işitiyorum acaba bu olayı müdüre anlatsammı ama anlatacam bu sefer o adamla müdürün arası iyi olaydan yaklaşık 1 saat sonra müdürün odasına girdim adam yüzüme bile bakmadı sizce napmalıyım:18:

yuh yani o kim oluyor ki size bu şekilde davranabiliyor? Hata yapmış olabilirsiniz ki hata yapsanız bile o size nasıl bağırır çağırır defol git şurdan diyerek konuşur? kendini ne sanıyor?

Bence size saygıyı öğrenmeli, bunu sağlamalısınız

çalıştığım iş yerinde çok sıkıntılı günler geçiriyorum az evvel başımdan bir olay geçti aynı yerde çalıştığım adam beni yanına çağırdı gittim yapılan işlemlerde bir yanlışlık olmuş aynı iş 2 sefer yapılmış ama bu hata tamamıyle o adamın hatası hem kendisi yapmış hemde işi yaptıktan aynı evrağı bana vermiş tabi önceden onun yaptığından haberim yok neyse beni çağırdı gittim bir sürü bağırdı çağırdı demediğii bırakmadı naptını bilmiyorsun ne yaptığından haberin yok falan filan bende dedimki önceden sizde yapmışsınız sizinde kendinizden haberiniz yok dedim bu sefer döndü bana terbiyesizlik yapma defol git şurdan dedi ayy bir kötü oldum hem o kadar iş yapıyorum hemde azar işitiyorum acaba bu olayı müdüre anlatsammı ama anlatacam bu sefer o adamla müdürün arası iyi olaydan yaklaşık 1 saat sonra müdürün odasına girdim adam yüzüme bile bakmadı sizce napmalıyım:18:

ne kadar terbiyesizce sözler onlar
insan çalışma hayatında mutlu olmalı
hakaret ne demek
beğenmiyorsan çıkar işten
:41:
müdürlede arası iyi diyorsun
şikayetinin de anlamı olmayacak
bence maaşı ne olursa olsun
kendini ezdirme
hemen iş aramaya başla
bundan sonrada tavrını çok net koy
herkes haddını bilsin
gerekiyorsa
onun seviyesine inip sende hakaret et ve işten attır kendini
bu ne böyle ya
:19:

işten çıkma gibi bir durumum yok bahsettiğim yer devlet dairesi

Bence uygun bir zaman yakalayip mudure bu durumu anlatmalisiniz ama suclar gibi değil de cok kirildiginizi aslında sizin hatanizin olmadigini ve yanlis anlasildiginizi söyleyin. Biraz insanlığı varsa oda anlar diye düşünüyorum . Siz bi saygısızlık etmemissiniz çok ayipladim karsidakinin tavirlari ni. Saygisiz

Kim olursa olsun size o sözleri söylemeye hakkı yok. . Bir derdiniz varsa gidip müdürle konuşun diye sert çıkın :ssz:

kızlar karar verdim müdürle konuşacam ama çekiniyorum ters teper diye çünkü bu adamlar yıllardan beri tanıyorlar birbirlerini off ya birde kendi kendimi yiyorum sinirden

Müdüre git bugün böyle böyle oldu haberiniz olsun.
Hata yapmadım ancak insanım hata yapmış da olabilirdim burada koca koca insanlar çalışıyoruz kimse kimseye "defol git" vs dememeli gibi bi'konuşma yap bence.
Herkes haddini bilsin, böyleleri memur olmuyo mu kıl oluyorum daha adam olamamış:19:

Back
X