Kizlar bir akil verin ya

Pamukpamuk44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.341
-152
68
42
Önümüzdeki hafta tayinler aciklaniyor.komisyonla mayis ayında birebir gorustum sebeplerimi anlattim(çok sinirli olduğum, artık yapamadığım sağlık sorunlarının da olduğu daha büyük bir yerde çalışmak istediğim vs) tamam tayinini yapalım dediler.ben haklı goruldum.sistemde de mazeret talebi var diye not düşmüşler.ama 1 gün değil bir saat bile dayanılarak gibi değil.koskoca kadin ve adamlar sabahtan akşama kadar kilom(110 kiloyum) ve yaşimla dalga geçiyorlar.Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin
.gidiyormussun haaa hiii.vs.Ogle arasi ağlıyorum.mudur yardımcısı bi konuşma esnasında Allahin delisi dedi.bana bağırdı.sebepli sebepsiz bagiriliyor.birisi bana geri zekalı dedi gene 1 ay önce.ben bu isyerine gitmek istemiyorjm.astimim var zaten rapor mu alsa.bu sefer kaçtı diyecekler.ben calismak istiyorum ama calistirmiyorlwr.tayinim çıkacak.durumumu anlattim.hem de memleketime gönderecekler beni.enerjim çok yüksek normalde.cekemiyorlar.cok rahatsız olmadıkça rapor almayı da etik bulmuyorum.bir de heyete vs gonderirlerse sorun olur ama dayanamıyorum artık.siz ne yapardiniz kendime saygım kalmadı.kendime onların gözünden baktigimi fark ettim

Haklı görüldüyseniz sorun nedir arkadaşım?

Gidiyormuşsunuz işte ne güzel!

Kurtulacaksınız inşallah.
Laf sokuluyor her gun her saat.yapamiyorum.son günler hiç çekilmiyor.iyice saldirganlastilar.ben ankaraya gittikten sonra.cunku kendimi anlattim orada

Tamam anlıyorum da sabretmekten başka çare yok.
ben 2 hafta sonra yıllık izne çıkarım.sonra da ilişiği keserim diye.ama bir de resmi yazıyı bekleyeceğim vs.gidisim temmuz sonunu bulacak gibi görünüyor.bir de ya tayini yapmazlarsa diye korkmaya basladim

Son düzenleme:
Gerizakali dediklerine göre bayada konusuyorsunuz

Tuafsiniz he hem onu bunu yapiyorlar darlandim diyorsunuz hem kavga istemiyorum enerjimi aliyor diyorsunuz size sac bas girisinmi dedik. Neyse biz ne desek boş anlasilan
Kavga sadece saç başa girmek mi.tek başına 6 kişiyle uğraşmak kolay mı.geri zekalı dediklerinde yerimde çalışıyordum.bunu buraya hangi geri zekalı koydu diye bağırdılar.olaylarin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayin

Ses kaydı falan alın dava acin. Siz de bi acayipsiniz. Tuhaf bir konu. Benimle konuşmuyorlar diyorsun ama laf sokuluyor diyorsun. İş buralara kadar gelene kadar neden en başta çözmediniz. 6 kişi aynı anda bir kişiye saldırmaz eğer saldırıyorsa sizin de anlatmadığınız şeyleriniz olmuş belli. Bir de cekemiyorlar yazmışsınız 😀 Almanya bizi kıskanıyor 😀

Ses kaydı falan alın dava acin. Siz de bi acayipsiniz. Tuhaf bir konu. Benimle konuşmuyorlar diyorsun ama laf sokuluyor diyorsun. İş buralara kadar gelene kadar neden en başta çözmediniz. 6 kişi aynı anda bir kişiye saldırmaz eğer saldırıyorsa sizin de anlatmadığınız şeyleriniz olmuş belli. Bir de cekemiyorlar yazmışsınız 😀 Almanya bizi kıskanıyor 😀
Koptum ya Almanya bizi kıskanıyor mu :)))

Back
X