kizlar bir akli verin :( beynim yorgun

basbelasiyim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
20.466
57.149
798
Canlarim
Beni bilenler bilir cocuk icin ugrasiyorum tuplerim tikali esimde 1 yil once %4 olan morfoloji 1 yil sonra %1 cikti ama o odem ev falan aldik.cok stresli bir durumdu :( birde o donemde tup bebek yaptirdim 2 embriyo transfer edilmesine ragnen tutmadi. Haziranda yaptirdim ama o kadar bebek istegine ragmen bedava deseler yeniden yaptirmak istemiyorum :( adanada Tayfun cok diye doktor varmis ona histereskopi ve laparaskopi ameyliyati icin gitmek istiyorum ama hep icimde bir gitmeme duygusu var neden boyle oldum Allah askina yardim edin bana:KK51::cry:

Canım ne diyeyim hiç yaşamadım bu durumları. Şimdi denemişsin olmamış hayal kırıklığı yaşamışsın acaba bu yüzden gitmek istemiyor olabilir misin? Belki farkında değilsin ama aynı hayal kırıklığını yaşayacağım diye korkuyorsundur?
Biraz daha zaman geçsin kendini iyice toparla öyle git doktora, böyle zorla gidermiş gibi olmaz ki.

1 yılda ne kadar .çok yorulmuşsunuz böyle..tıbb, karşılığını bilmiyorum.am bu kadar telaş yapmayın öncellikle..
tedavi seçeneklerini araşıtırp doktor araştırıp kesin karar verin.
onu dene bunu dene,henüz 1 yıl olmadan yorulmuşsunuz bile..

1 yılda ne kadar .çok yorulmuşsunuz böyle..tıbb, karşılığını bilmiyorum.am bu kadar telaş yapmayın öncellikle..
tedavi seçeneklerini araşıtırp doktor araştırıp kesin karar verin.
onu dene bunu dene,henüz 1 yıl olmadan yorulmuşsunuz bile..
Evet arastiriyorum bu arada bu yorgunlukta oyle mantikli gelmiyorki bana nedenini bulamadigim bisi var :(

Cok yorulup bunaldigindan olmustur seni iyi anlıyorum ayni sıkıntı bende de var artik doktora gitmek gelmiyo icimden

Çok kafana takıyorsun bence çocuk hakikaten bu kadar önemli mi anlamıyorum yazık gençliğine belki bu kadar stres yapmasan bu kadar kendini helak etmesen daha mutlu olursun olmaz mısın yoksa ?

Ayrıca 30 inan bana çooook genç bir yaş bende sandım 45 falansın ilahi hatun üzülme bu kadar....:KK16:

Lütfen kendini yıpratma sana diyebileceğim pek birşeyim yok belki seni gerçekten anlayamam ama sana şu kadarını söyleyebilirim yıpratıyorsun kendini şimdi kalk aynaya bak dersin ki hakikaten ne çok üzüyorum kendimi.... :KK43:

ameliyat öncesi bir daha tüp bebek deneseniz?
sizi o kadar iyi anlıyorum ki 30 yaşındayım, tedaviye bi ucundan başlamamız lazım, doktorum ilaç tedavisi ile başlayalım dedi çocuk sahibi olmayı çok istiyorum, eşim de çok istiyor, ama bir türlü ikimiz de doktor-tedavi olaylarını hızlandırmıyoruz.
içim bebek özlemiyle dolu ama tedavi olurum ve netice olumsuz olursa diye erteledikçe erteliyorum, ne cesaretim var ne gayretim :( korkuyorum...
allah yardımcımız olsun hepimizin.

Back
X