Gebeliğe Hazırlık Kızlar bir bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavi070707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
2.016
2.627
63
30
Merhaba kızçeler,
3 yıldır evliyim doktor sebepsiz bebiş olmadığı için tüp bebeğe yönlendirdi.2 olumsuz aşılamam oldu.Tüp bebeğe gitmeden bi test yapayım her ihtimale karşı dedim en ucuz testten aldım.test aşağıdaki gibi hatalı mıdır acaba bugün regl günüm normalde
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 57
Hatalı böyle olmuyor gülüm :) bulanık olur yada beyaz çizgi felan çıkar yada çizgi tam ortada bitane çıkar hatalı bozuk test olur. Miratech gebelik testine güvenebilirsin hayırlı olsun 🥰 Bebiş merhaba diyor ..

Hatalı böyle olmuyor gülüm :) bulanık olur yada beyaz çizgi felan çıkar yada çizgi tam ortada bitane çıkar hatalı bozuk test olur. Miratech gebelik testine güvenebilirsin hayırlı olsun 🥰 Bebiş merhaba diyor ..
Yaa çok teşekkür ederim daha öncede pozitif sandığım heyecanlandığım çok oldu sizde böyle diyorsanız ben bi kan testi vereyim çok sağolun 🥰

Merhaba kızçeler,
3 yıldır evliyim doktor sebepsiz bebiş olmadığı için tüp bebeğe yönlendirdi.2 olumsuz aşılamam oldu.Tüp bebeğe gitmeden bi test yapayım her ihtimale karşı dedim en ucuz testten aldım.test aşağıdaki gibi hatalı mıdır acaba bugün regl günüm normaldeEki Görüntüle 3298214
Merhaba teste göre hamişsin, oldukça net görünüyor, elinde başka test varsa tekrar et, yine çıkarsa kan testi ver, bu arada herhangi bir belirtin varmı

Merhaba teste göre hamişsin, oldukça net görünüyor, elinde başka test varsa tekrar et, yine çıkarsa kan testi ver, bu arada herhangi bir belirtin varmı
Şimdi bir tane daha yaptım sıkışmadan oldu ama yine çizgi var gibi yorumunuz için çok teşekkürler inşallah yine hayal kırıklığına uğramam 😌

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    63 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kızçeler,
3 yıldır evliyim doktor sebepsiz bebiş olmadığı için tüp bebeğe yönlendirdi.2 olumsuz aşılamam oldu.Tüp bebeğe gitmeden bi test yapayım her ihtimale karşı dedim en ucuz testten aldım.test aşağıdaki gibi hatalı mıdır acaba bugün regl günüm normaldeEki Görüntüle 3298214
Merhaba hayırlı olsun 3 gebeliğimi de bu ucuz testlerle öğrendim 😁

Eklentiler

• IMG_1936.webp
    IMG_1936.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1943.webp
    IMG_1943.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 45
Back
X