kızlar bir bakar mısınız lütfen...

leylimley33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
879
585
53
46
Kızlar benim sat 21 aralik .18 ocaktaki kan sonucum 524.3 cikmisti.kahverengi lekem gelmeye başlayınca dr gitmek zorunda kaldım.dr .karnimdan baktı.kese gözükmüyor dedi.yeniden kan vermemi istedi.sonuc bu kez 16211.3 cikti.dr baktı.değerin artmış dedi.alttan istersen bakalim dedi.ben yok dedim.haftaya kontrole gel o zaman dedi.lekem icinde progasten verdi.sizce degerlerim nasıl?haftaya kese gozukur mu acaba?acaba gec dollenme filan mi oldu.

Can'ım değerin gayet iyi önemli olan yükselmesi Zaten. Keseyi görürsün yakında inş

Kızlar benim sat 21 aralik .18 ocaktaki kan sonucum 524.3 cikmisti.kahverengi lekem gelmeye başlayınca dr gitmek zorunda kaldım.dr .karnimdan baktı.kese gözükmüyor dedi.yeniden kan vermemi istedi.sonuc bu kez 16211.3 cikti.dr baktı.değerin artmış dedi.alttan istersen bakalim dedi.ben yok dedim.haftaya kontrole gel o zaman dedi.lekem icinde progasten verdi.sizce degerlerim nasıl?haftaya kese gozukur mu acaba?acaba gec dollenme filan mi oldu.
Degerin iyi canim alttan baktirsaydin gozukurdu kese. Mecbur karindan gozukmesi icin bekliceksin

Canım icimi rahatlattin insallah öyledir.bir de bende kahverengi lekelenmeler oluyordu.o yuzden alttan baktirmak istemedim.dua edin ne olur insallah guzel haberlet alirim haftaya.
Olsun canim zaten bi sorun olsaydi doktor alttan bakalim demezdi ilk haftalar kahve leke oluyor onemli olan kirmizi olmamasi zaten kahve leke aktif bir kanama degil onceden olmus kurumus onlar yani. Benim hala geliyor ara sira bi sorun yok allahtan. Yerlesme lekesi falan yani

Olsun canim zaten bi sorun olsaydi doktor alttan bakalim demezdi ilk haftalar kahve leke oluyor onemli olan kirmizi olmamasi zaten kahve leke aktif bir kanama degil onceden olmus kurumus onlar yani. Benim hala geliyor ara sira bi sorun yok allahtan. Yerlesme lekesi falan yani
Cok sagol canım ya allah razı olsun

Bekle sen biraz daha ben 1950 olmuştu değerim bi hafta sonrasında gördüm keseyi

Endişelendirmek istemem ama bu değerde kesede bebekte görünmeliydi. İnşallah sıkıntı cihazdadır başka bir doktorla daha mı görüşseniz acaba. Yada keşke alttan usg yapılmasını kabul etseydiniz. Keseyi görmeden ilaç vermesi de bence yanlış sağlıksız bir gebeliği tutmaya çalışıyo olabilirsiniz. Değer bu kadar yüksek olmasa daha erken derdim ama inşallah güzel bir sonuç alırsınız

Endişelendirmek istemem ama bu değerde kesede bebekte görünmeliydi. İnşallah sıkıntı cihazdadır başka bir doktorla daha mı görüşseniz acaba. Yada keşke alttan usg yapılmasını kabul etseydiniz. Keseyi görmeden ilaç vermesi de bence yanlış sağlıksız bir gebeliği tutmaya çalışıyo olabilirsiniz. Değer bu kadar yüksek olmasa daha erken derdim ama inşallah güzel bir sonuç alırsınız
Valla bilemedim ki.dr sordum degerim nasil artmis mi dedim.gayet iyi artmis dedi.haftaya kontrole gel dedi.benim de aklıma gec döllenme geliyor insallah da otlefir

20170128_150846-1.webp

Valla bilemedim ki.dr sordum degerim nasil artmis mi dedim.gayet iyi artmis dedi.haftaya kontrole gel dedi.benim de aklıma gec döllenme geliyor insallah da otlefir
Değerle ilgili hiçbir sıkıntı Yok sıkıntı bu değerde karından bile görünmesi gerektiği ile ilgili. Ama usg cihazlarında sıkıntı çıkabiliyor zaman zaman. Yine de 1 hafta beklemek yerine pazartesi başka bir doktora gitmenizde yarar var diye düşünüyorum. Karar sizin ama bu değer ile ve lekelenmeniz başlamışken ilaç kullanıp 1 hafta beklemezdim ben olsam. Hakkınızda hayırlısı

Görürsün canım merak etme.sıkıntı olsa zaten değerin artmaz düşerdi.rahqt ol haftaya görürsün canım. ;).

Canım icimi rahatlattin insallah öyledir.bir de bende kahverengi lekelenmeler oluyordu.o yuzden alttan baktirmak istemedim.dua edin ne olur insallah guzel haberlet alirim haftaya.
Canım bende ıkı hanılelıgımde de sakır sakır kanadım bırak lekelenmeyı ama doktorum cok bırmal dedı vubku rahmım kalp seklındeymıs ve oyuzden sol kasıgımda bebek gorunmedıgı ıcın yumurtalık adet olmaya calısıyormus o kanama bu nedenle oluyormus bende hanılelıgımın basından berı progestan kullanıyrm ve 5aya kadr da kullanmaya devam edıcem korkma allhım ıznıyle bısey olmaz buyuk ıhtımal senınde boyle bıseydır cunku kotu bısey olsa ınanılmaz durulmaz bır sancında olur dusuk vs oyle sadece lekelenmeyle olcak bısey degıl

Bence doktorunu bı degıstır cunku benım 6. Haftada krından gozuktu ultrason cıhazlarınla alakalı bır durum bu kalıtesıne gore gıdebılıyorsan ozel muaynaneye gıt bır baksın doktor ozmn cok daha fazla ılgılenıyorlar

Back
X