Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetten 9 gün önce sulu akıntı olup hamile olan var mı aranızda benim adetime 9 gün falan var dün kıvamınsiz sulu akıntı başladı hala devam ediyor bu neyin nesi lütfen cevaplayin bu bir belirti sayılabilir mi
Adetten 9 gün önce sulu akıntı olup hamile olan var mı aranızda benim adetime 9 gün falan var dün kıvamınsiz sulu akıntı başladı hala devam ediyor bu neyin nesi lütfen cevaplayin bu bir belirti sayılabilir mi
Regliye dokuz gün var gebelik olsa da çok erken şuan belirtiler için.
Akıntı olması yumurtlamaya işaret bence.
Hatta regli gününde de yumurta catlar akıntı olur vs.
Bence bekle biraz canim
Regliye dokuz gün var gebelik olsa da çok erken şuan belirtiler için.
Akıntı olması yumurtlamaya işaret bence.
Hatta regli gününde de yumurta catlar akıntı olur vs.
Bence bekle biraz canim
Şuan çıkmaz.ama içim rahat etsin dersen regli gününe 3-4 gün kala sabah ıdrariyla test yap.
Resmini çek at bakalım buraya silik yada pozitif mi bakalım.ona göre kan testi verirsin.
Bende aynı durumu yaşıyorum.nende akıntı çok az ama kasık ağrım var bende bekliyorum şuan.5 gün var regliye.
Şuan çıkmaz.ama içim rahat etsin dersen regli gününe 3-4 gün kala sabah ıdrariyla test yap.
Resmini çek at bakalım buraya silik yada pozitif mi bakalım.ona göre kan testi verirsin.
Bende aynı durumu yaşıyorum.nende akıntı çok az ama kasık ağrım var bende bekliyorum şuan.5 gün var regliye.