Gebeliğe Hazırlık Kızlar bir bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morlale8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4.434
5.249
158
28
Adetten 9 gün önce sulu akıntı olup hamile olan var mı aranızda benim adetime 9 gün falan var dün kıvamınsiz sulu akıntı başladı hala devam ediyor bu neyin nesi lütfen cevaplayin bu bir belirti sayılabilir mi

Adetten 9 gün önce sulu akıntı olup hamile olan var mı aranızda benim adetime 9 gün falan var dün kıvamınsiz sulu akıntı başladı hala devam ediyor bu neyin nesi lütfen cevaplayin bu bir belirti sayılabilir mi
Yumurtlama olabilir yumurtan catliyo olabilir.

Bilmiyorum ki daha önce böyle olmamıştı hiç
Regliye dokuz gün var gebelik olsa da çok erken şuan belirtiler için.
Akıntı olması yumurtlamaya işaret bence.
Hatta regli gününde de yumurta catlar akıntı olur vs.
Bence bekle biraz canim

Regliye dokuz gün var gebelik olsa da çok erken şuan belirtiler için.
Akıntı olması yumurtlamaya işaret bence.
Hatta regli gününde de yumurta catlar akıntı olur vs.
Bence bekle biraz canim
Sağol canım çok sağol adet günümü bekliyecem artık test için erken çıkmaz heralde değilmi

Sağol canım çok sağol adet günümü bekliyecem artık test için erken çıkmaz heralde değilmi
Şuan çıkmaz.ama içim rahat etsin dersen regli gününe 3-4 gün kala sabah ıdrariyla test yap.
Resmini çek at bakalım buraya silik yada pozitif mi bakalım.ona göre kan testi verirsin.
Bende aynı durumu yaşıyorum.nende akıntı çok az ama kasık ağrım var bende bekliyorum şuan.5 gün var regliye.

Şuan çıkmaz.ama içim rahat etsin dersen regli gününe 3-4 gün kala sabah ıdrariyla test yap.
Resmini çek at bakalım buraya silik yada pozitif mi bakalım.ona göre kan testi verirsin.
Bende aynı durumu yaşıyorum.nende akıntı çok az ama kasık ağrım var bende bekliyorum şuan.5 gün var regliye.
TM canım öyle yaparım sende güzel haber alırsın inşallah

Back
X