Gebeliğe Hazırlık Kızlar bir bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Bugün doktora gittim asistanı miydi anlamadım kızlar iyi dedi yumurtalık felan normalde 6 Şubat benim benim son adet tarihim düzensiz iki aydır erken oluyordum bu ay stres yaptım gecikecek heralde bende test istemedim eğer gebelik olsaydı çıkar mıydı sizce alttan muayene etti

Gebelik su an ultrasonda gorunmezdi ama asistani mi muayene etti sizi, orayi anlamadim

Canım şöyle şehir hastanesi ve doktor öğretim üyesi. Sanırım asistaniydi bilemiyorum yine de niye öyle bir bilgi verdim kendimi de anlamadım 😀
Aslinda sabah ilk idrarla test yapsan cikar. Ultrasonda rahim kalinlasmis falan dedi mi? Oyle olunca ya gebelik oluyor ya da regl yaklasmis oluyor.

Bence birkac gun daha bekle, adet olmazsan idrar testi yaparsin evde. Insallah pozitif cikar 🙏
İnşallah canım ama heveslensem mi diyorum sonra yok diyorum ya çünkü hep geç oluyordum ama bu iki aydır felan erken oldum hep 1 Ekim 6 Kasım 15 Aralık 13 Ocak 6 Şubat şeklinde oldum sence ne zaman yapayım canım test

İnşallah canım ama heveslensem mi diyorum sonra yok diyorum ya çünkü hep geç oluyordum ama bu iki aydır felan erken oldum hep 1 Ekim 6 Kasım 15 Aralık 13 Ocak 6 Şubat şeklinde oldum sence ne zaman yapayım canım test
Bence bu tarihlerin ortalamasini al canim. Ornegin ortalama 35 gunde adet oluyorsan o gune kadar bekle, olmazsan test yap.

Kızlar selam

17 şubatta yumurtlama günümde sevgilimle birlikte olduk. O, prezervatifi henüz takarken yanlış yönü olduğunu fark edip çevirdi. Sizce oraya zevk suyu bulaşmış mıdır, bundan hamile kalınır mı? Reglime 6 gün var sabah test yapsam çıkar mı sizce

Back
X