Doğuma Hazırlık kizlar bir bakarmisinizz bebegimin cinsiyetii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Mrb lar ben13 haftalik hamjleyken druma cnsiyeti sordum. Bebegiim tam donmesede dondu dr tam goremiyokrum daha hafatasi kucuk dedi ilk cocugun ne dedi.bende erkek dedim kac yasinda dedi 2 bucuk dedim daha sonra cnsiyeti 16 haftada daha kesi belli olur smdi erkekte diyemem kizda dedi ama bakarsak kiza benzio gibi dedi ama kesin demiyorum kiza benziyor dedim diyeede hazirlik yapmayin daha kesin degil dsdi 16. haftada belli olur dedi bndebiseyler almaya heves ediyorhm pazrtesi kontrolum var kesin ogrenecem kiza benziyo deyip erkek oldugunu ogrenen varmiii

Doktor anneme erkek demiş annem de gitmiş doğuma kadar erkek kıyafetleri aldı.. sonuç ben doğdum:KK68:..

Hevesin varsa birşeyleri almaya sarı beyaz yeşil turuncu filan al erkek de kıza gidirebileceğin şeyler olsun sonra elinde kalmasın.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

evet kiza hazirlanip erkek bebegi olanlar da oluyor. ben ogluma tulumlarini falan hep, krem, turuncu, yesil falan, her iki cinsiyete de uygun almistim.

Doktor anneme erkek demiş annem de gitmiş doğuma kadar erkek kıyafetleri aldı.. sonuç ben doğdum:KK68:..

Hevesin varsa birşeyleri almaya sarı beyaz yeşil turuncu filan al erkek de kıza gidirebileceğin şeyler olsun sonra elinde kalmasın.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Amin cnm ck tsk ederm tavsiyelerin icin. Yorumun icinn:KK15::KK15::KK15:

evet kiza hazirlanip erkek bebegi olanlar da oluyor. ben ogluma tulumlarini falan hep, krem, turuncu, yesil falan, her iki cinsiyete de uygun almistim.
Tsk eder, yorumun icn cnmmmm haklisin en iyisi ortak renk almakbegendikkerimi kacirmayimmm:D:KK45:

dokuz ay teyzeme kızın olcak dedi doktor,sonuç tosuncuk bi oğlu oldu...

dr um bana da 13 haftada kza benziyo dedi ve size söylediklerni söyledi.
15 .haftamda kesin kız dedi
istisnalar vardır tabi ama drunuz tecrübeliyse kızdır bebeğiniz

eli vardı yok saklıyordu filan diyorlar bebek için bebek nerden bilsin saklmayı elini özellikle oraya tutmayı

dr um bana da 13 haftada kza benziyo dedi ve size söylediklerni söyledi.
15 .haftamda kesin kız dedi
istisnalar vardır tabi ama drunuz tecrübeliyse kızdır bebeğiniz
Ins cnm oglum var bitane de kiz?olsn isterimmm tabiki hayirlisi olsun sagliklinolshn basta tabi

Ins cnm bi oglum var bitane de kiz isterim eli ayagi duzgun olsun saglikli olsunda insan bisiler almak istio haliyleee kiyafettflan

ben de ikinci bebegime hamileyim. dogum tarihi olarak mayis basi dedi doktor hayirlisiyla kismet olursa..
yani seninle helmen hemen ayni vakitler sanirim. hareketleri hissetmeye basladin mi?

ben de ikinci bebegime hamileyim. dogum tarihi olarak mayis basi dedi doktor hayirlisiyla kismet olursa..
yani seninle helmen hemen ayni vakitler sanirim. hareketleri hissetmeye basladin mi?
Mrb cnm bnimde ikinci ye hamileyim bitane oglum var sezeryan oldum kanat cirpmasi gibi hissediorum yavas yavas bnm dr normal mayis 4 u basi dedi sezeryan da nisanin son haftasi sezeryan oldugum icin cnm allah saglikla kuagimiza almayi nasip etsiiinnn:anneadayı:

Mrb cnm bnimde ikinci ye hamileyim bitane oglum var sezeryan oldum kanat cirpmasi gibi hissediorum yavas yavas bnm dr normal mayis 4 u basi dedi sezeryan da nisanin son haftasi sezeryan oldugum icin cnm allah saglikla kuagimiza almayi nasip etsiiinnn:anneadayı:

aminn insaallah..

benim oğluma kız dediler başta.

Back
X